Novosti

Novi album Ausswinkl muzikanata u prodaji

Objavljeno:

Novi album Ausswinkl muzikanata u prodaji

Ansambl Ausswinkl muzikanti  predstavljaju novi, drugi po redu album „Topla voda“.

Album sadrži 10 pjesama od čega je 9 obrada popularnih domaćih pop-rock hitova. Paralelno s izlaskom albuma izlazi i novi video spot s pjesmom ''Ja sam lažljiva'' grupe ''Denis & Denis'' koji je sniman prilikom nastupa na ''Tjednu kajkavske kulture'' u Krapini.

Spot možete pogledati na sljedećem linku

Obrade starih hitova u drugim žanrovima u posljednjih desetak godina uzelo je maha; gotovo svakodnevno možemo putem medija čuti stare rock pjesme primjerice u swing aranžmanu ili u etno zvuku.

Najveći hit ''Ausswinkl muzikanata'' je svakako pjesma ''Lijepa moja Pepa'' , obrada hita Pat Boona ''Speedy Gonsales'' koja je postala njihov zaštitni znak. Ohrabreni uspjehom pjesme snimili su 2010. godine album ''Kontra svega'' gdje su zastupljene, uz autorske skladbe i obrade popularnih pjesama poput ''Prođe ovaj dan'' grupe ''Drugi način'' i ''Ljiljane moj bijeli'' grupe ''777''.

Na novom albumu možete čuti obrade  pjesama različitih stilova, od liburnijskog ''ča vala'', popa, rocka, retro rocka, novog vala...

Na albumu su gostovale glazbene legende Dražen Turina Šajeta (''Leteća Barbara''), Ante Toni Janković (''Ne želiš kraj''), Darko Domijan (''Sedam suza'') te Ivanka Boljkovac na jedinoj autorskoj pjesmi na albumu ''Jurek i Katica''.

Ausswinkl muzikante čine: Maja Vidmar (vokal), Tomislav Vidmar (truba, vokal), Denis Kezele (klarinet), Robert Flego (harmonika), Milan Momić (gitara) i Albert Zornada (bariton).

Promocija albuma će biti u nedjelju 8.10. u Domu kulture u Ravnoj Gori (Gorski kotar) s početkom u 18h gdje će se album moći kupiti po promotivnoj cijeni.  Uz Ausswinkl muzikante nastupit će i gosti koji su surađivali na albumu: Dražen Turina Šajeta, Ante Toni Janković, Darko Domijan, Ivanka Boljkovac te gosti iznenađenja.

Popis pjesama s albuma:

 1. Leteća Barbara
 2. Kossa Nostra
 3. Ne želiš kraj
 4. Ja sam lažljiva
 5. Oko moje sanjivo
 6. Sedam suza
 7. Ja volim samo sebe
 8. Uhvati ritam
 9. Ja volim je
 10. Jurek i Katica

Cijeli album možete slušati i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49352392

                                   Ausswinkl muzikante pratite na njihovom facebooku

 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »