Novosti

NOVO U MENARTU Matija predstavlja pjesmu „Sjena“ s kojom ide na Zagrebački festival

Objavljeno:

NOVO U MENARTU Matija predstavlja pjesmu „Sjena“ s kojom ide na Zagrebački festival

Toplo iznenađenje ovih dana na glazbenoj sceni jest suradnja između poznatog autora Mire Buljana i mladog pjevača Matije Boršćaka.

S pjesmom simboličnog naziva "Sjena", Matija će se ove godine, po prvi puta predstaviti  na Zagrebačkom festivalu.

Glazba i stihovi koji su se u potpunosti stopili s Matijom, djelo su autora Mire Buljana i Nenada Ninčevića. Za pjesmu je snimljen i video spot na prekrasnim lokacijama u Švedskoj u gradu Goteburgu i u Varaždinu, rodnom kraju Matije.

U spotu se pojavljuje prelijepa Triljanka Gabrijela  Periš koja nosi titulu Best model of Croatia 2017, te Miss Adriatic Hrvatske 2017.

 Spot za pjesmu „Sjena“ u režiji Marija Seretineka pogledajte na sljedećem linku

 

 „U ovo blagdansko vrijeme često se prisjetimo prošlosti i lijepih trenutaka, a pjesma "Sjena" upravo govori o sjećanju i opisuje ljubav kao sjenu koja nas prati u stopu kroz život. Uživajte u stihovima, a tko zna, možda baš vi pronađete svoju 'Sjenu'!“ – za kraj poručuje Matija

 

Matiju pratite na njegovom facebooku

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Budite u toku i pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »