Novosti

Odličan vokalni spoj u pjesmi "Vladar Svemira" Dante feat. Mario Huljev

Objavljeno:

Odličan vokalni spoj u pjesmi "Vladar Svemira"  Dante feat. Mario Huljev

Iločki reper sa zagrebačkom adresom, Dante, predstavlja novi singl "Vladar Svemira". U ovoj odličnoj pjesmi pridružio mu se Mario Huljev, Porinom nagrađeni pjevač jedinstvene boje glasa.

Osim odličnog vokalnog spoja snimljen je i video spot koji prenosi jednaku sinergiju ova dva na oko različita izvođača. Za video spot zaslužan je Matijas Knežević “Knez”, dok se za izgled izvođača pobrinuo studio Fensi Šmensi.

Video spot pogledajte na sljedećem linku:

Tekst za pjesmu potpisuje Vladimir Meštrović Dante, glazbu Silvio Pasarić dok je za produkciju bio odgovoran Mark Silver.

 “Jesen je stigla i ova pjesma kao da želi spriječiti pojavu jesensko zimske depresije pa tekstualno pokušava dočarati pojedincu njegovu vlastitu veličinu i snagu. Ovo je  prije svega motivirajuća “world sound” pjesma." - pjesmu je opisao Dante

Pjesma “Vladar Svemira” naći će se na nadolazećem albumu “Kruha i Igara” a koji će zajedničkim snagama objaviti Sipa Music i Menart.

Pjesmu Vladar Svemira slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49718832

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »