Novosti

Ovo smo čekali zadnjih deset dana! Poslušajte prvi solo singl Mile Kekina

Objavljeno:

Ovo smo čekali zadnjih deset dana! Poslušajte prvi solo singl Mile Kekina

Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je vani! Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je „Reno 4“.

„Reno 4 je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja“ - objavio je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

Pred vama je prvi solo singl Mile Kekina, a možete ga poslušati na sljedećem linku

„Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe.“ - rekao je Mile Kekin

„Reno 4“ prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovat će se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, bit će to posveta njegovim uzorima; Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov glazbeni put.

„Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene“ - zaključio je Mile

Prateći bend Mile Kekina čine ovi glazbenici (slijeva na desno)

Marko Bregant - gitare svih vrsta
Matko Gaće - bubnjevi i udaraljke
Andrija Lazo - harmonika i gitare
Danko Krznarić - klavijature i gitare
Mario Rašić - bas gitara

U pripremi je i video spot koji će izaći za dvadesetak dana, a do tada, pjesmu slušajte na radio postajama diljem Hrvatske!

Pjesmu Reno 4 slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/album/41050501

 

Milu Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »