Novosti

Pjerino predstavlja novu pjesmu "Do neba"

Objavljeno:

Pjerino predstavlja novu pjesmu "Do neba"

Mladi glazbenik Pjerino Ružević donosi nam novu pjesmu "Do neba". Kao i za prethodni singl "Sreća", glazbu i aranžman potpisuje Guido Mineo, a za tekst je zaslužan Leo Anđelković.

"Ovog puta smo se odlučili za nešto totalno suprotno, nešto više nalik glazbi izvan granica HR. Ja sam dijete koje je odraslo na stranoj glazbi, slušajući Chrisa Browna, Ne Yoa i slično, a kako su godine prolazile, sve više i više je do mene počela dopirati elektronska glazba poput Aviciija i sličnih izvođača. Apsolutno se mogu vidjeti u glazbi u svim mogućim smjerovima. Ako već glazba nema granica, zašto bismo je imali mi?''

Pjesmu poslušajte na sljedećem linku:

 

 

‘’Lyrics video sam odlučio napraviti sam. Sjeo sam za kompjuter, upalio snimanje zaslona i pustio prstima da rade što žele. Na kraju je ispalo super, nisam još nikada vidio ovakav lyrics video. Jako sam sretan zbog ove pjesme! Dok smo snimali u studiju, zaista sam se namučio otpjevati i iznijeti poruku pjesme, dao sam sve od sebe da pjesma bude snažna i karakterna, baš kao i ljubav!’' - rekao je Pjerino za svoju novu pjesmu

 

Pjerina pratite na njegovom službenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »