Novosti

„Pjesma nad svim pjesmama“ kako ju nazivaju iz benda Fluentes, „Napokon“ je dobila svoje video izdanje

Objavljeno:

„Pjesma nad svim pjesmama“ kako ju nazivaju iz benda Fluentes, „Napokon“ je dobila svoje video izdanje

Foto: Marko Džavić

Debitanti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, grupa Fluentes, predstavili su se s pjesmom „Napokon“ koja već tjednima zauzima vrlo visoko mjesto na nacionalnoj top listi najslušanijih singlova u Hrvatskoj.

Za pjesmu koja je stvorena i snimljena u listopadu i studenom 2017. godine u njihovom prostoru za probe i u studiju Željka Nikolina u Osijeku, bend kaže da je njihova „pjesma nad pjesmama“.

U režiji Cinematic studija iz Osijeka i Josipa Grizbahtera, pjesma „Napokon“ dobila je i svoje video izdanje koje pogledajte na sljedećem linku:

 „Pjesma 'Napokon' je posveta ljubavi: ljubavi prema glazbi, prema ljudima, prema svijetu koji nas okružuje i prema svemu onome što nas ispunjava, hrani i čini boljima. Svaki od nas ušao je u ovu pjesmu neočekivano i potpuno nepripremljeno. Radili smo s istinskim žarom i strašću od prve do zadnje note i stiha. Osjećali se kao da smo u vrtlogu koji se neprekidno kreće u nekom dobrom, ali nepredvidivom smjeru. Svaki glazbenik koji je radio na ovoj pjesmi - od Želje i nas do fantastičnog Brune Kovačića - istinski ju je doživio i imamo osjećaj kao da smo povezani nevidljivim nitima koje samo mi kužimo i prepoznajemo kad se pogledamo.“ – rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes

Za ovu pjesmu kažu da je njihova „pjesma nad svim pjesmama“. Nastala je u žaru, strasti i ljubavi ljudi koji su ju stvorili i radili na njoj beskompromisno i bezuvjetno.

„Hvala vam svima koji su na neki način dotakli ovu pjesmu i pretvorili je u ovo što je ona sada. Hvala Josipu, Tomislavu i Marku na videu koji su tu ljubav i žar stvaranja pjesme pretvorili u video. To je to - sviramo, uživamo, jesmo u tom trenutku i bit ćemo još puno trenutaka poslije. A Cinematic je ustupio stolicu nekome od vas na tu našu probu i uveo vas u naš svijet.“ - na kraju je zaključio Goran

 

Sve novosti o grupi Fluentes pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »