Novosti

P!nk objavila "Just Like Fire",prvi singl nakon tri godine!

Objavljeno:

P!nk objavila "Just Like Fire",prvi singl nakon tri godine!

P!nk je napisala i otpjevala pjesmu za film "Alice Through The Looking Glass" (Disney). Ovo je prvi singl P!nk u tri godine i prvo iskustvo pisanja originalne pjesme za ovakav animirani film.

https://www.youtube.com/watch?v=zWU3CotSYpE

U pisanju su joj pomogli Max Martin, Shellback i Oscar Holter  koji su ujedno zaduženi i za produkciju.

Pjesma se pojavljuje u filmu, a bit će objavljena i na soundtracku.  Spot će režirati Dave Meyers, a očekujemo ga početkom svibnja. Ranije ove godine, P!nk je snimila i pjesmu "White Rabbit" za kampanju filma.

https://www.youtube.com/watch?v=AvJK6Xe_Mrg

Popularna je pjevačica do sada objavila sedam albuma, prodala njih više od 60 milijuna te više od 130 milijuna singlova.
"Alice Through The Looking Glass" u režiji Jamesa Bobina,  nova je spektakularna avantura nezaboravnih likova, a u američka kina dolazi 27. svibnja. 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »