Novosti

Pravila igre, grupa Fluentes i Divlji Dječak nastupili na CMC200 Festivalu u Slavonskom Brodu

Objavljeno:

Pravila igre, grupa Fluentes i Divlji Dječak nastupili na CMC200 Festivalu u Slavonskom Brodu

Treće izdanje CMC 200 Festivala koje se i ove godine održalo u Slavonskom Brodu okupilo je brojna domaća glazbena imena. Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, proteklog je vikenda bila pozornica za brojne pop rock izvođače koji su uživo publici predstavili svoje aktualne singlove.

Foto: Nikola Knežević

Tako je u petak 24.8. na zasebno postavljenu pozornicu u Tvrđavi Brod stao mladi glazbenik Divlji dječak koji je na Rock maratonu predstavio svoj novi singl „Sizif“.

Foto: Nikola Knežević

U revijalnom dijelu festivala, u subotu 25.8., nastupili su grupa Fluentes i Pravila igre.

Ovogodišnjim dobitnicima Porina za novog izvođača, grupi Fluentes, ovo je bio drugi nastup na festivalu, a kao i prošle godine, oduševljenje organizacijom i produkcijom nije izostalo.

„Imamo dojam da je festival nadmašio onaj od prošle godine - produkcija, pozornica, publika i bendovi koji su nastupili. Sve je bilo izvanredno!  Izveli smo nekoliko naših pjesama koje je publika primila sjajno. Sveukupni dojam je više nego odličan i nadamo se ponovnom dolasku u Slavonski Brod.“ – rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes koji su u Slavonskom Brodu otpjevali svoj aktualni i vrlo hvaljeni singl „Prava ljubav“, te pjesme „Pusti da ljubav nosi me“ i „Kraj“.

Foto: Nikola Knežević

Da je sve bilo na jednom zavidnom nivou, složili su se i dečki iz Pravila igre koji su ove godine debitirali na CMC200 Festu. Publiku su zagrijali s pjesmom „Kako nam stvari stoje“ koja je ujedno i naslovna pjesma njihovog drugog studijskog albuma izdanog prije dva i pol mjeseca.

Uslijedio je aktualni singl „Ime ljubavi“ , a vrhunac je publika doživjela kada su izveli svoj najveći hit „Nebo na mojoj strani“. Ogromnu količinu pozitivne energiju koju im je publika pružila, odlično raspoloženi Ivan Penezić i ostatak ekipe, nagradili su obećanjem da će se uskoro vratiti.

“Naše prvo sudjelovanje na CMC200 Festivalu je definitivno jedno od najljepših iskustava do sada. Opet se potvrdilo da imamo najbolji publiku na svijetu koja nas prati s koncerta na koncert. Jedva čekamo vratiti se u Slavonski Brod. Čestitke CMC televiziji na još jednom vrhunskom festivalu i fenomenalnoj organizaciji.” – rekao je Goran Belošević iz Pravila igre

 

Ovaj vrhunski glazbeni događaj zasigurno je na dobrom putu da nadmaši lokalnu razinu i postane jedan od značajnih koncertnih događanja na kontinentu. Kao i na CMC Festivalu u Vodicama izvrstan voditeljski posao u Slavonskom Brodu odradili su Dalibor Petko i Edina Pršić.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »