Novosti

Glasovi su odlučili!- Jelena Radan s novom pjesmom zauzela 1. mjesto MTV top liste

Objavljeno:

Glasovi su odlučili!- Jelena Radan s novom pjesmom zauzela 1. mjesto MTV top liste

Tek prije nešto više od mjesec dana objavljen je spot Jelene Radan za pjesmu  "Kad nas ne bude", već je u prvim danima priskrbio nebrojene pozitivne reakcije. Kruna koja zaokružuje dojmljiv početak i neodvojivi video uradak koji je nadograđuje na poseban način.je  1. mjesto na MTV domaćica

Jelena je autorica pjesme kroz koju nas sugestivno vodi kroz msli o prolaznosti, nestajanju, odlascima i uopće ciklusu života.

Zahtjevna organizacija i koordinacija svih aktera i rekvizita kao i specifičnih lokacija bila je na ramenima osebujnih Dina Topolnjaka i Borisa Sekulića koji potpisuju režiju, a Dino potpisuje i idejni  scenarij.

Spot "Kad nas ne bude" pogledajte na linku

Snimalo se krajem kolovoza na području Đurđevački peski i Kloštarski (Kalinovački) Pijesci (Natura 2000) na području Koprivničko-križevačke županije, te u Zagrebu na Mirogoju i Cmroku.

Direktor fotografije je izvrsni Filip Tot, a za iznimnu montažu je zaslužna Maida Srabović, dok je za pomoć u vidu vizualnog efekta uskočio Vedran Štefan.

Svi su oni dio ekipe koja uspješno zajedno surađuje nekoliko godina, a na ovom spotu su pokazali zavidnu predanost. Stilistica je bila talentirana Ljupka Tanevska, za šminku su zaslužne Antonia Šiljić i Petra Sever, dok za frizuru Frizerski salon Mandala. U organizaciji je sudjelovao i pomogao Art Travel.

Spot zapravo nose neobično talentirani mali akteri, plesačice iz Plesnog studija Korak iz Čakovca: Nora Mesarić, Klara Tot i Nikolina Martinec pod koreografskom palicom Virne Hošnjak, te mali svirači Ivona Topolnjak na trombonu (inače svira klarinet), te Niko Vidović na dobošu, i najstariji među njima Filip Jengić. Kako bi sve genercije pjesme o prolaznosti bile zadovoljene, pomogla je i baka, Kristina Kozar.

„U maršu i igri, ovaj video spot spaja dva svijeta, onaj u kojem živimo i onaj koji naslućujemo...“

Pjesma je inače prvi put izvedena na Večerima šansone u Šibeniku na kojima je osvojila 2. nagradu publike, te onu ocjenjivačkog žirija za najbolju interpretaciju.

Djeca su obogatila vizualni dio, ali i onaj glazbeni - naime na pjesmi su se Jeleni, Ediju Cukeriću i Konradu Mulvaju – producentskom timu, pridružile djevojčice Pjevačkog studja Mozartine iz Zagreba (Andrea Sviličić, Hana Štimac, Nia Zizanović, Sarah Bantić i Kunti Petek). Luka Žužić i Tomi Novak odsvirali su klavirske, trombonske, te gitarske dionice.

Pjesma je trenutno broj 1 i na TOP 20 Hrvatskog radija.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »