Novosti

REMI / ELEMENTAL – od MTV-a preko Zagrepčanke godine do svih važnijih festivala u regiji

Objavljeno:

REMI / ELEMENTAL – od MTV-a preko Zagrepčanke godine do svih važnijih festivala u regiji

Britki, društveno angažirani tekstovi, muzika koja hipnotizira mase i nemjerljiva količina pozitivne energije drže bend Elemental na samom vrhu regionalne muzičke scene od njihovog nastanka.

Najprepoznatljivije lice ove zagrebačke sedmorke, kojoj se uskoro bliži muzička punoljetnost, je bez sumnje prva dama benda Mirela Priselac Remi. Ona se nedavno sastala sa ekipom emisije Impuls u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Remi je tom prilikom za MTV otkrila što se u društvu i državi promijenilo u posljednjih desetak godina, koliko je prošlo od izlaska njihovog singla „Iz dana u dan“, koliko su političari i vlasti koje su se smjenjivale zapravo imale utjecaja na život običnog čovjeka te je otkrila tajnu kako pronaći snagu, ostati vjeran sebi i prkositi sredini.

Samo par dana prije snimanja za Impuls Remi je dobila priznanje u vidu nominacije za Zagrepčanku godine.
Među više od sto kandidatkinja nominirano ih je sedam za tu titulu a proglašenje one koja je svojim radom najviše pridonijela Zagrebu dogodit će se 31. svibnja, na Dan grada Zagreba.
Tako se Remi kao reperica, skladateljica i prevoditeljica našla u društvu poduzetnica, doktorica i profesorica a Gradska skupština Grada Zagreba odlučit će uskoro kojoj od njih će pripasti titula Zagrepčanka godine kao i vrijedna nagrada.

Pjesma „Goli i bosi“ i nakon 2 mjeseca od puštanja u eter ne silazi s top lista i iz radijskog etera, no Elemental polako radi na novim stvarima i puni ljetni koncertni kalendar.


Tako će publika imati priliku vidjeti Elemental na svim važnijim festivalima u regiji: Arsenal fest (Kragujevac), Mostar Summer Fest, OK Fest (Nacionalni park Sutjeska), Sesplash festival (Pula), Shengen Fetsival (Vinica), Love Fest (Vrnjačka banja), Lake fest (Nikšić)

O političkom angažmanu kroz tekstove, osvješćivanju publike, suradnji sa Sassjom, „onim danima“ kod žena, koncertnim planovima i pada li jedna od najcjenjenijih hip hoperica uvijek na isti trik, saznat ćete u emisiji Impuls na MTV kanalu u srijedu u 21:30h.

A sve ostale novosti Elementala pratite na Facebooku, Instagramu, Twitteru i Vineu

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »