Novosti

Sassja ima novi spot za pjesmu „S njom“ + promocija albuma „No problemo“ 9.3. U Vintage Industrial Baru +

Objavljeno:

Sassja ima novi spot za pjesmu „S njom“ + promocija albuma „No problemo“ 9.3. U Vintage Industrial Baru +

Foto: Jasmin Jatić

S nedavno izašlog albuma „No problemo“, Sassja je skinula još jedan singl. Radi se o pjesmi „S njom“ za koju je, kao i uvijek, sama pisala tekst. Suradnju s Elementalom, Sassja je nastavila i u ovoj pjesmi pa je glazbu i aranžman radio Ante Zvonimir Stamać, a Erol Zejnilović je u pjesmi odsvirao gitare.

Na prekrasnoj lokaciji Buškog jezera u BIH snimljen je i video spot u režiji Level Medije koji možete pogledati na sljedećem linku:

 

„Na jednom druženju s Elementalom rekla sam Zvonetu da napravi muziku onako kako me on želi čuti, kako me on zamišlja. Upravo to je i napravio jer mi je svojom glazbom pomogao da tekstom izbacim neke misli koje me dugo bole. Tako mi je ova pjesma došla kao neka vrsta terapije i puno mi znači zbog toga. Spot za ovu pjesmu u početku nismo planirali, ali kad sam vidjela predivne predjele Buškog jezera, rekla sam Jasminu da spot obavezno trebamo snimati upravo tamo. Tako je spot nastao na putu za Brač, a pejzaž je baš lijepo sjeo uz ovu pjesmu.“ – rekla je Sassja

Album koji je pokupio odlične kritike imat ćete prilike uživo čuti 9.3 u Vintage Industrial Baru kada je zakazana promocija istog.

Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna. Moguće ih je kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu.

Cijeli Sassjin album „No problemo“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49718882

Sassju pratite na društvenim mrežama: Facebook; Twitter; Instagram

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »