Novosti

Sinovi ravnice predstavljaju spot za pjesmu „Opraštam ti“

Objavljeno:

Sinovi ravnice predstavljaju spot za pjesmu „Opraštam ti“

Pjesma „Opraštam ti“, novi je singl Sinova ravnice! Kao i većina njihovih pjesama i ova je ljubavne tematike, a govori o neuzvraćenoj ljubavi. Za tekst je zaslužna Valerija Đurđević, a glazbu i aranžman napisao je Boris Đurđević.

 Na najvećem tamburaškom koncertu koji se prije dva mjeseca održao u Domu spotova, snimljen je i video spot za ovu pjesmu.

„ Kirbaj godine bio je jedan od naših najvećih i najdražih koncerata i stoga smo odlučili da djelić atmosfere s tog koncerta prenesemo i na ekran.“ - složni su dečki iz Sinova ravnice.

 Iza kamere se i ovog puta u ulozi režisera našao njihov dugogodišnji prijatelj i suradnik Darko Bušnja, a kako je atmosferu s koncerta prenio na ekran, pogledajte u spotu na sljedećem linku

 Za jednu od svojih najdražih pjesama s albuma Marijan Novoselac je rekao: „Volio bih naglasiti da je ova pjesma ipak pomalo drugačija od drugih, kako aranžmanski tako i ritmički. Pošto izuzetno volim lagane i sentimentalne balade, moram reći da mi je ova pjesma legla najbolje od svih do sada.“


Da je ova pjesma posebno draga i ostalim članovima benda, složan je i njegov kolega Igor Rojka: „Po reakcijama meni bliskih osoba, čini mi se da će i ova pjesma vrlo brzo naći put do naših fanova. Naši autori nas najbolje poznaju i točno znaju kakve pjesme nam kao bendu pašu. Do sada nisu pogriješili, svaka naša pjesma je odlično prošla kod publike.“ – rekao je Igor Rojka

Sinovi ravnice i dalje nastavljaju s radom na novim pjesmama pa tako uskoro možemo očekivati i novi materijal.

Sinove Ravnice i sve informacije vezano uz koncerte pratite na njihovoj službenoj stranici http://www.sinoviravnice.com/ i Facebooku.

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »