Novosti

Široke ulice feat. Sara Renar

Objavljeno:

Široke ulice feat. Sara Renar

Mladi i vrlo perspektivni rock bend „Široke ulice“ predstavljaju četvrti singl „Sanjam“ sa svog albuma prvijenca „Bijesni Dylan“ kojeg su prije šest mjeseci uživo odsvirali pred prepunim Malim pogonom Tvornice kulture i svojom energijom oduševili sve prisutne.

Pozitiva i nevjerojatna povezanost s publikom i tada se osjećala u svakoj pjesmi, svakom taktu i u svakoj odsviranoj noti. Na pozornici im se pridružila Sara Renar s kojom su otpjevali pjesmu „Sanjam“ koju danas predstavljaju kao novi singl.

Za pjesmu „Sanjam“ snimljen je spot u režiji Lovre Mrđena. U spotu glume Elizabeta Brodić i Ognjen Milovanović, koji zajedno s redateljem Lovrom Mrđenom studiraju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Pjesma „Sanjam“ jednostavna je, direktna pjesma o određenim stanjima u odnosu muškarca i žene, a kako to izgleda na ekranu, možete pogledati na sljedećem linku

Spot je sniman na južnoj periferiji Zagreba, za montažu se pobrinuo Oleg Skorin, a za kameru na setu Ante Cvitanović.

" Sadržaj "inicijalne kapsule" svakog ljubavnog odnosa jest jednostavan, banalan, i u svakom slučaju isti. Intima je kod svakog prosta. Zato "Sanjam", koliko je jednostavna, toliko je i istinita. Toliko vrijedi za svakoga."

– pjesmu je opisao frontmen benda Filip Komadina

"Kada sam radio na "Sanjam", imao sam samo akorde i refren. No, uz takav refren, tekstualno me vuklo da radim na principu razgovora između muškarca i žene. Nije bilo jednostavno mali dio intime staviti na papir, pogotovo kada o tome prvi puta pišeš. Sve je došlo na svoje mjesto čim se Sara uključila "unutra". Bio je gušt gledati kako ta pjesma nastaje u studiju."

– kako je nastala pjesma „Sanjam“ objasnio je Borna Ocvirk

"Mislim da priča oko "Sanjam" seže iz 2013. kada su me dečki iz "Ulica" zvali u goste na njihov koncert u zagrebačkoj "Praćki". Odmah smo bili zadovoljni rezultatom na probi i svirci. Logično je bilo da vokale snimim za studijsku verziju."

-  rekla je Sara Renar

 

Galerija fotografija

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »