Novosti

Široke ulice predstavljaju novi spot Koraci

Objavljeno:

Široke ulice predstavljaju novi spot Koraci

Mladi rock bend Široke ulice ovih dana obilježavaju godinu dana od izlaska svog albuma prvijenca "Bijesni Dylan" kojeg su publici predstavili u dupkom punom Malom pogonu Tvornice kulture.

Žestoki rifovi koji tu tada odjekivali Tvornicom, energičnost i nevjerojatna povezanost s publikom osjećala se u svakoj pjesmi, svakom taktu u svakoj odsviranoj noti što je siguran znak i dokaz da su dečki privukli velik broj fanova uz koje će nastaviti svoju tek započetu rock priču.

 Danas, točno godinu dana nakon Tvornice, Široke ulice predstavljaju peti singl s albuma Bijesni Dylan, pjesmu „Koraci“. Kao i za sve prethodne, tekst i glazbu napisao je Borna Ocvirk, a za produkciju i mastering zaslužni su Neven Marinac i Gordan Dragić. Pjesma je snimljena u Kramasonik studiju u Zagrebu.

 Za pjesmu „Koraci“ paralelno je snimljen i spot u režiji Josipa Sunka. U spotu glume Ognjen Milovanović, Ivan Ileković i Elizabeta Brodić

 Novi spot pogledajte na sljedećem linku

“Za vrijeme pjevanja u “Koracima”, dečki su otkrivali “mudrost svijeta”. Ja sam rekao da će ova, od svih stvari, ispasti najkompletnija jer smo u prvom planu gitara i ja. Čini mi se da je tako i ispalo.”- rekao je frontmen benda Filip Komadina a Borna Ocvirk je nastavio: “Ova pjesma mi je nekako najdraža s “Dylana”. Možda zato što smo najmanje vremena potrošili na nju, a ispala je baš onako kako sam želio. Gostovala nam je Sonja Jugo na violi, što je isto, za nas, novitet. Sve u svemu, drago mi je da sa “Koracima” završavamo prvi period benda.”

 Bend se priprema za još jedan koncert u Zagrebu kada će publici predstaviti Bijesnog Dylana, a na repertoaru će se naći i novi materijal kojed dečki iz benda spremaju.

"Pripreme za veliki koncert u Saxu kreću mjesec dana prije samog koncerta. Jedva čekamo popesti se po treći put na tu pozornicu. Zadnji nastup je bio pogotovo upečatljiv tamo, a ovaj put se vraćamo  kao "glavni akter". Taj četvrtak ćemo odsvirati najslušanije stvari sa "Dylana", a ubaciti ćemo i novi materijal. Neka nas bude u što većem broju!" – pozvao je Borna Ocvirk

 Sve novosti o Širokim ulicama pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »