Novosti

Slavonia band s pjesmom „Mnoge su me ljubile“ ide na CMC festival

Objavljeno:

Slavonia band s pjesmom „Mnoge su me ljubile“ ide na CMC festival

Pjesma „Mnoge su me ljubile“, novi je singl Slavonia banda s kojim će ove godine nastupiti na najpoznatijem festivalu domaće glazbe – CMC Festivalu u Vodicama.

„Za Slavonia band ovaj je festival od iznimno velikog značaja jer ćemo biti sudionici velike glazbene priče, rame uz rame s vrhunskim estradnim glazbenicima i izvođačima i najkvalitetnijim pjesmama. Štoviše, ove godine festival poprima puno šire razmjere zbog regionalnih izvođača iz SLO  i BIH i Makedonije. Konkurencija je bila velika i jaka te upravo velik broj prijava za ovaj festival pokazatelj je koliko autori imaju povjerenja u festival i želje pojaviti se na istom. Sretni smo što možemo podijeliti radost sudjelovanja na festivalu sa svim našim fanovima.“ rekao je Branko Ilakovac

Pjesmu s kojom će se Slavonia band ove godine predstaviti Vodičkoj publici poslušajte na sljedećem linku

https://www.youtube.com/watch?v=qHATLYNCLMY

"Mnoge su me ljubile" je pjesma s našeg novog albuma " Zlatni dvori", autora Borisa Đurđevića. Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo nakon poprilično vremena ponovno biti dio festivalske CMC obitelji. Veselimo se druženju s ostalim kolegama izvođačima i nadamo se da ce nam ta dva dana festivala ostati dugo u sjećanju, kao i prvi put kad smo nastupili 2012. godine s pjesmom " Raduje me,raduje" - rekao je Dražen Ančić iz Slavonia banda

Pjesmom „Mnoge su me ljubile“  Slavonia bend zatvara poglavlje „Zlatnih dvora“  te nastavlja rad na novim pjesmama koje ćemo uskoro imati prilike čuti.

Sve novosti vezane za Slavonia Band pratite na njihovoj službenoj http://www.slavoniaband.hr/ i Facebook stranici.

***

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »