Novosti

Tamburaši slavonske krvi opraštaju se od svoje publike!

Objavljeno:

Tamburaši slavonske krvi opraštaju se od svoje publike!

Dvije godine od objave njihovog albuma prvijenca „To nisam ja“, članovi benda TSK zaključili su da im privatne obveze više ne dozvoljavaju da s bendom nastave dalje.  U ovaj su projekt uložili svaki dio sebe, odlično su bili prihvaćeni od publike, no sada su jednostavno shvatili da im je naporan ritam koji bend traži, naprosto previše te su odlučili oprostiti se sa svojim fanovima.

 „Privatne i poslovne obveze nam jednostavno više ne dozvoljavaju da se bavimo bendom koliko bismo htjeli. Budući da smo se uvijek maksimalno trudili i ulagali u bend smatramo da je pošteno prema publici, a i prema nama samima da sad, kad se više ne možemo u potpunosti posvetiti bendu, stanemo. Hvala svima koji su nas podržavali.“ – tim riječima su se dečki iz benda TSK oprostili od svoje publike.

Sastav je bio vrlo specifičan po svom stilu koji obuhvaća širok repertoar pjesama, a posebno su njegovali srijemski i vojvođanski zvuk. Tako je i njihov album prvijenac „To nisam ja“ osim po svojim pjesmama, bio poseban još po nečemu. Naime, „To nisam ja“ oblikovan je na principu interaktivnog kolaža pa se u omotu nalaze posebno oblikovane naljepnice, koje su usko vezane uz spotove TSK-a.

S velikim žaljenjem što ne mogu nastaviti dalje,  dečki iz benda predstavljaju posljednji singl s albuma „To nisam ja“, pjesmu „Prašina“ koju možete poslušati na sljedećem linku

"O pjesmi ne bih previše riječi trošio, neka priča sama za sebe. Svaka mladost nosi neke svoje priče; bile tužne ili sretne. Kako odrastamo tako i drugim očima gledamo na neke situacije koje su nam se tada činile nepremostive. Tako i sad kada je priči zvanoj TSK došao kraj,  treba uzeti samo najbolje slike i staviti ih u album zvan sjećanje i ne dati da ih prekrije prašina što nose godine"rekao Davor, autor pjesme „Prašina“

Autor glazbe i teksta pjesme „Prašina“ je Davor Mihaljević, a autor aranžmana Željko Nikolin.

Cijeli album „To nisam ja“ možete slušati i na Deezeru

http://www.deezer.com/album/11891934

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »