Novosti

"To nisam ja" - dugoočekivani album prvijenac tamburaškog sastava TSK koji je sve samo ne običan

Objavljeno:

"To nisam ja" - dugoočekivani album prvijenac tamburaškog sastava TSK koji je sve samo ne običan

Mladi i vrlo kreativni tamburaški sastav (TSK), kojeg čine već provjerena glazbena petorka - Vjekoslav Filipović, Božidar Grgić, Ivan Rendulić, Vjekoslav Gregić i Davor Mihaljević, nakon šest godina zajedničkog rada, sjajnih video spotova, brojnih priznanja te sve većeg broja fanova, konačno i s velikim ponosom predstavljaju svoj album prvijenac „To nisam ja“.

 

Album koji je sve samo ne običan, sastoji se od deset autorskih pjesama i jedne obrade Zdenka Runjića.

Galerija fotografija

Na njemu se nalaze i već dobro znane pjesme poput  „To nisam ja“, "U mojoj ulici", "Kao ringišpil", "Ako te volim", "Komadić vjetra" i "Nemir" te njihov posljednji singl "Da mi te jutrom buditi", koji je izišao prije desetak dana upravo kao svojevrsna najava njihovog prvijenca.

 No, ovaj je album, osim po svojim pjesmama, poseban još po nečemu. Naime, „To nisam ja“ oblikovan je na principu interaktivnog kolaža pa se u omotu nalaze posebno oblikovane naljepnice, koje su usko vezane uz spotove TSK-a, a svatko ih može rasporediti unutar albuma po svojem ukusu.

 Izuzetno ponosni na svoj prvijenac dečki iz benda su rekli:

„Budući da uvijek pridajemo puno pozornosti vizualnom izgledu, htjeli smo da i naš prvijenac izgleda posebno. Znajući da se u današnje vrijeme albumi baš i ne prodaju najbolje, odlučili smo svojim fanovima ponuditi nešto drugačije. Naljepnice će potaknuti sve koji kupe album na kreativno izražavanje, a preostale naljepnice moći će upotrijebiti za ukrašavanje svojih svakodnevnih predmeta, poput mobitela ili pernica.“- rekao je Vjeko, pjevač TSK-a koji je i osmislio cover.

„Iskreno, jedva smo dočekali da naš album ugleda svjetlo dana. Mislim da smo napravili album na kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Imamo pjesme za sve uzraste i za sva, kako ja volim reći, doba dana. Na vama je samo da se prepustite uživanju u pjesmama“ - rekao je Božidar, basist TSK-a.

Sastav je vrlo specifičan po svom stilu koji obuhvaća širok repertoar pjesama, a posebno njeguju srijemski i vojvođanski zvuk.

 Kako album zvuči uživo, fanovi će moći čuti već u siječnju, na koncertima u Osijeku i Zagrebu. Nakon ova dva, koncertna promocija obići će i druge gradove, a do tada uživajte u najljepšem daru za romantične blagdane uz tradicionalne tamburice u modernim aranžmanima.

 Donosimo i popis svih pjesama s albuma

 1. To nisam ja
 2. Komadić vjetra
 3. Nemir
 4. Kao ringišpil
 5. Ako te volim (feat. Ante Gelo)
 6. U mojoj ulici
 7. Da mi te jutrom buditi
 8. Kad sam s tobom (feat. Ana Opačak)
 9. Za tebe stih
 10. Prašina
 11. Sat klavira

 Glazbu i sve novosti vezane uz TSK možete pratiti na njihovoj Facebook stranici i njihovom Youtube kanalu.

 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »