Novosti

TSK novim spotom „Da mi te jutrom buditi“ najavljuju album prvijenac „To nisam ja“

Objavljeno:

TSK novim spotom „Da mi te jutrom buditi“  najavljuju album prvijenac „To nisam ja“

Nakon iznimno uspješnog spota „U mojoj ulici“, mladi slavonski tamburaši TSK snimili su novi video za pjesmu „Da mi te jutrom buditi“.

Poznati po vrlo kreativnim uradcima te nekonvencionalnom pristupu tamburaškoj glazbi, TSK ni ovaj put nisu razočarali te su ponovo stvorili još jedan zanimljiv video uradak. Spot je sniman na  lokacijama u Osijeku i Vinkovcima: Perivoj kralja Tomislava, Gradska tržnica, krov „Ljepotice“, „Željino dvorište“, Gaboš, Stari Kunjevci i Spačva d.d. Vinkovci.

Novi video spot ovih mladih tamburaša pogledajte na sljedećem linku:

O samom spotu redatelj Boris Sekulić govori: "Ideja spota je bila uz minimalni pomak ispričati jednu klasičnu ljubavnu priču. Jedan dan neobičnog para pratimo kroz razne situacije u kojima maksimalno uživaju. Pokušao sam provući i neke elemente iz prvog spota TSK-a kako bi na taj način zaokružili njihove video uratke i dali mali potpis. Uz divne glumce-naturščike i prijatelje iz TSK-a mislim da smo napravili dobar posao."

„Posebno se želimo zahvaliti našim glumcima Ines Milas i Krunoslavu Džombiću koji su udahnuli život ovoj priči kao i svima koji su sudjelovali u snimanju ovog spota.“ rekli su iz benda

Spot za pjesmu „Da mi te jutrom buditi“ uvertira je za prvi njihov album koji izlazi za nekoliko dana. Album „To nisam ja“ sastoji se od deset autorskih pjesama i jedne obrade Zdenka Runjića.

Album je oblikovan na principu interaktivnog kolaža. U albumu će se nalaziti posebno oblikovane naljepnice koje su usko vezane uz spotove TSK-a, a svatko ih može rasporediti unutar albuma po svojem ukusu.

Glazbu i sve novosti vezane uz TSK možete pratiti na njihovoj Facebook stranici i Youtube kanalu.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »