Novosti

U prodaji novi album Foxes "All I Need"

Objavljeno:

U prodaji novi album Foxes "All I Need"

U prodaji je "All I Need", novi album mlade pjevačice i autorice Louise Rose Allen, poznate pod umjetničkim imenom Foxes. Album je sniman u Londonu i Los Angelesu, a na pjesmama su surađivali Mark Ralph (Years & Years), MyRiot (London Grammar), Dan Wilson (Adele) i Jesse Shatkin (Sia). Album slavi napuštanje prošlih veza i ponovno stjecanje povjerenja i u osobnom i umjetničkom smislu. Diskom obojana "Body Talk", emotivne "If You Leave Me Now" i "Better Love", obožavateljima su samo dale naslutiti što ih očekuje.

Foxes je već rasprodala dvije britanske turneje, gostovala je u internacionalnoj H&M kampanji, nastupala s orkestrom od 48 članova na London Jazz Festivalu. Foxes je najavila 12 koncertnih datuma u Velikoj Britaniji, a među njima je koncert u Roundhouseu, u petak 4. ožujka.
Bila je u kampanji za "Fashion Targets Breast Cancer".

Popis pjesama:

1. Rise Up (Intro)

2. Better Love

3. Body Talk

4. Cruel

5. If You Leave Me Now

6. Amazing

7. Devil Side

8. Feet Don´t Fail Me Now

9. Wicked Love

10. Scar

11. Money

12. On My Way

13. Shoot Me Down

14. Lose My Cool

15. All I Need

16. Rise Up (reprise)

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »