Novosti

U prodaji novi album Giorgia Morodera "Deja Vu"

Objavljeno:

Prvi Moroderov album nakon 30 godina!

Sa slavnim su glazbenikom na ovom albumu surađivale poznate zvijezde: Britney Spears, Sia, Charli XCX, Kylie Minogue, Mikky Ekko, Foxes, Kelis, Marlene i Matthew Koma.

“Jako sam uzbuđen zbog izdavanja prvog albuma nakon 30 godina. Trebalo je dosta vremena. Tko bi rekao da će dodavanje klika u pjesmu izazvati glazbenu revoluciju i nadahnuti generacije. Približava mi se 75. rođendan i ne bih to nizašto mijenjao. Nevjerojatno sam sretan što radim s toliko odličnih i talentiranih umjetnika na ovoj ploči. To je dance glazba, disco, elektronika. Ovdje je za vas. Jednom kad je poslušate, osjetit ćete je… déjà vu””, rekao je Moroder.

Glazbena ikona Giorgio Moroder je utjecajni talijanski producent, tekstopisac, izvođač i DJ. I sa 74 godine, Moroder je u centru elektronske i dance glazbe. U centar pažnje ga je vratio album “Random Access Memories” Daft Punka (koji je nagrađen i za album godine); remixevi: Lady Gaga i Tony Bennett “I Can’t Give You Anything but Love,” Coldplay “Magic,” te remixevi za Donnu Summer, Haim... Nastua i kao live DJ u Japanu, Švedskoj, Meksiku, Njemačkoj…

U karijeri je surađivao s mnogim slavnim osobama kao što su: Barbra Streisand, Elton John, Donna Summer, Cher, Janet Jackson, Chaka Khan, Freddie Mercury, Blondie i David Bowie.

U Dance Music Hall of Fame primljen je 2004. godine. 

DÉJÀ VU  popis pjesama:

“4 U With Love”

“Déjà vu feat. Sia”

“Diamonds feat. Charli XCX”

“Don’t Let Go feat. Mikky Ekko”

“Right Here, Right Now feat. Kylie Minogue”

“Tempted feat. Matthew Koma”

“74 Is The New 24”

“Tom’s Diner feat. Britney Spears”

“Wildstar feat. Foxes”

“Back & Forth feat. Kelis”

“I Do This For You feat. Marlene”

“La Disco”

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »