Novosti

U prodaji novi album Natalie Imbruglie "Male"

Objavljeno:

Album je najavljen singlom “Instant Crush” (Daft Punk):

“Na originalnoj verziji se zbog efekta u Julianovom glasu, koji mi se inače sviđa, zapravo ne može čuti o čemu točno pjesma govori. To je tako prekrasna priča i željela sam da je ljudi čuju i da se povežu  s riječima pjesme. Jako sam ponosna kako je pjesma ispala.”

Natalie Imbruglia se proslavila 1997. godine hitom “Torn”. Ovo je njen prvi studijski album nakon 2009. A inspiraciju je pronašla u muškim tekstopiscima koje voli pa je ovo izdanje kolekcija klasika i suvremenih pjesama koje su u originalu otpjevali muškarci: Cat Stevens (“The Wind”), Tom Petty (“The Waiting”), Neil Young (“Only Love Can Break Your Heart”), Damien Rice (“Cannonball”), Pete Townshend (“Let My Love Open the Door”) i Sam Beam iz Iron & Wine (“Naked As We Came”).Što se koncepta tiče, Natalie kaže da je uvijek htjela pokazati kako te pjesme zvuče kad ih otpjeva žena, ali ono što je najvažnije: “Morala sam biti emotivno povezana sa svim pjesmama”. Pjesme je trebalo prilagoditi ženskom vokalu, pa je recimo pjesmi “Friday I’m in Love” (The Cure), Imbruglia je pristupila u country stilu.Abum je producirao Billy Mann koji je radio s glazbenicima kao što su Pink, John Legend, Celine Dion, Martina McBride i Sting…

Popis pjesama:

1.        Instant Crush  (Daft Punk)           

2.        Cannonball   (Damien Rice)        

3.        The Summer   (Josh Pyke)           

4.        I'll Follow You into the Dark (Death Cab for Cutie)    

5.        Goodbye in His Eyes  (Zac Brown Band)         

6.        Friday I'm in Love  (The Cure)    

7.        Naked as We Came   (Iron & Wine)        

8.        Let My Love Open the Door (Pete Townshend)            

9.        Only Love Can Break Your Heart  (Neil Young)        

10.      I Melt with You  (Modern English)          

11.      The Waiting   (Tom Petty)

12.      The Wind   (Cat Stevens) 

Galerija fotografija

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »