Novosti

U prodaji Stacey Kent "I Know I Dream"

Objavljeno:

U prodaji Stacey Kent "I Know I Dream"

U prodaji je odličan novi album Stacey Kent. "I Know I Dream".

Album je snimila u Angel Studios, u Londonu, s orkestrom i oko 60 glazbenika. Ovo je njen prvi orkestralni album u karijeri koja traje već dva desetjeća i u kojoj je snimila više od 15 albuma. Razlog tome je jednostavan - čekala je pravi trenutak:

"Vrlo sam strpljiva. Ovo je nešto što sam znala da jednom trebam napraviti, ali nisam htjela to raditi pod svaku cijenu ili požurivati".

Tri pjesme su na francuskom:Les Amours Perdues,La Rua Madureira i Avec le temps. Četiri kompozicije su obrade brazilskih bezvremenskih klasika, primjerice: Carlos Jobim: Photograph.

"I Know I Dream"  je veličanstveno zadovoljstvo, istovremeno panoramski i intiman album, samoportret s velikim orkestrom.

Les amours perdues video: https://www.youtube.com/watch? v=2EaJDa8QU3o

Kazuo Ishiguro, s Jimom Tomlinsonom supotpisuje tekstove za Stacey Kent, dobio je  ove godine Nobelovu nagradu za književnost. 

Popis pjesama:

1.         Double Rainbow

2.         Photograph

3.         Les Amours Perdues

4.         Bullet Train

5.         To Say Goodbye

6.         Make It Up

7.         Avec Le Temps

8.         I Know I Dream

9.         La Rua Madureira

10.       Mais Uma Vez

11.       That‘s All

12.       The Changing Lights

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »