Novosti

U samo tri dana emitiranja, Mile Kekin dovezao Reno 4 do sredine top liste

Objavljeno:

U samo tri dana emitiranja, Mile Kekin dovezao Reno 4 do sredine top liste

Samo tri dana emitiranja novog, solo singla Mile Kekina bilo je dovoljno da njegov „Reno 4“ ovaj tjedan doputuje do sredine top liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

Pjesma koja je već na prvo slušanje izazvala veliko zanimanje radijskih urednika i medija nosi jedan retrospektivni pečat, a i čitav album razlikovat će se od svega što je Mile radio do sada.

„Pjesme koje upravo završavam i koje će biti na albumu baš su pisane za solo album. "Reno 4" je jedina pjesma za koju bi se moglo reći da je stara, krenuo sam je pisati prije više od desetljeća i ostala bi nedovršena da nisam kupio baterije za diktafon. Čim sam je čuo znao sam kamo trebam ići s tekstom i znao sam da imam prvi singl.“ – rekao je Mile

U pripremi je i video spot koji će izaći krajem svibnja.

„Za otprilike dva tjedna bit će gotov spot u režiji Gorana Kulenovića, a onda ću se opet povući u sobicu i dovršiti ostatak materijala.“

Dok čekamo da Reno 4 dobije svoju video sliku, pjesmu i dalje slušajte na radio postajama diljem Hrvatske!

Pjesmu Reno 4 slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/album/41050501

 

Milu Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »