Novosti

Uoči Kirbaja Slavonia Bandu dodijeljena Zlatna ploča

Objavljeno:

Uoči Kirbaja Slavonia Bandu dodijeljena Zlatna ploča

Još jedno ime iz glazbenih krugova pridružilo se klubu “Zlatnih ploča“. To je Slavonia Band!

Danas im je na press konferenciji održanoj u Novoj ploči, od strane Menarta, dodijeljena ova prestižna diskografska nagrada koju samo rijetki pojedinci imaju. Slavonia Band, poznati po svojim hitovima, „Ej lutkice“, „Zlatna polja“, „Malena“, „Raduje me raduje“, „Jedan čovjek i jedna žena“ i danas su vrlo rado slušani na radio postajama, a njihovi koncerti traženi su i izvan granica Hrvatske.

Nakladu Zlatne ploče koja je verificirana od strane Hrvatske diskografske udruge na temelju prijavljenih podataka HDS ZAMP-a, Slavonia Bandu je s velikim ponosom, uručio direktor Menarta, Branko Komljenović:

Dodjela Zlatne ploče za diskografe je poseban praznik, i u ovim teškim vremenima, još je za diskografe veće veselje i počast za izvođače. Zato smo danas s posebnim veseljem i ponosom dodijelili Zlatnu ploču Slavonia Bandu i autoru i producentu Borisu Đurđeviću za album Zlatna polja, kao najbolji uvod u Kirbaj godine, skorašnje izdavanje live albuma Slavonia Banda, te novi album zlatnih tamburaša, koji pripremamo za drugu polovinu 2016 godine.“

Slavlju se pridružio i autor te producent svih pjesama s albuma Zlatna polja, Boris Đurđević, koji je u pratnji supruge Valerije Đurđević,  autorice tekstova gotovo svih pjesama s novog albuma Sinova Ravnice, također ponosno primio Zlatnu ploču.

Upravo je Zlatna ploča Slavonia Bandu izvrsna uvertira za veliki predstojeći koncert u Domu sportova koji spremaju sa svojim tamburaškim kolegama Mejašima i Sinovima ravnice. Koncert koji je najavljen kao okršaj tamburaških divova, održat će se 18.3., a svakim danom privlači sve više fanova pa vjerujemo da će se za ovaj koncert tražiti karta više.

Uz podršku brojnih medija, članovi Slavonia Banda, Sinova Ravnice i Mejaša svim prisutnima obećali su odličan provod na predstojećem koncertu i još jednom pozvali sve da im se pridruže!

ULAZNICE:

Svoje ulaznice za Kirbaj godine možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 70 / 80 kn.

U prodaji su i VIP ulaznice, koje uključuju najbolja mjesta u dvorani, točno nasuprot pozornice te majicu „Kirbaj godine“ koja će sve kupce VIP ulaznica čekati na licu mjesta na dan koncerta.

Djeca do šeste godine ne plaćaju ulaznicu nego sjede na roditelju ako roditelj odabere sjedeće mjesto.

Sve informacije i dalje pratite na facebook stranici "Kirbaja godine" te na stranicama Slavonia banda, Mejaša i Sinova ravnice, Menart BPM-a i Menart Labela.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »