Novosti

“Vikend” Pamele Ramljak slušat će se i radnim danima

Objavljeno:

“Vikend” Pamele Ramljak slušat će se i radnim danima

Posljednji singl Pamele Ramljak, pjesma “Ispod kože” naišao je na veliko odobravanje publike, a da je tako, pokazuju i brojke na Youtubeu. Spot je pogledan vise od 700 000 puta i ubraja se u jedan od njezinih najgledanijih videa.

Danas, šest mjeseci nakon, Pamela predstavlja novu pjesmu “Vikend” i s njom sigurnim korakom kreće u još jedan glazbeni izazov.

 Uvijek svestrana Pamela nerijetko je sama pisala glazbu i tekstove za svoje glazbene uspješnice. Ništa drugačije nije niti u ovom slučaju jer je i ovaj put glazbu napisala sama.

Tekst zajednički potpisuju Pamela Ramljak i Antonija Šola, dok je za aranžman zadužen srpski producent Saša Mare Milošević.

 “Vikend” je pjesma puna ritma, koja će i u ove hladne zimske dane donijeti dobru atmosferu, rasplesati sve željne dobre zabave i predstaviti Pamelu Ramljak u pozitivnom  i zabavnom izdanju na koje su njeni obožavatelji navikli.

 

Spot za pjesmu „Vikend“ pogledajte na sljedećem linku:

Režiju spota potpisuje Vedad Jašarević koji je režirao neke od najpoznatijih Severininih spotova, a čije je ideje Pamela Ramljak vrlo brzo prihvatila i uživala u snimanju. Spot je sniman na različitim lokacijama u Beogradu.

 Izuzetno zadovoljna svojim novim spotom Pamela je rekla:

„Ovo mi je bilo najluđe snimanje spota do sada jer dok smo se vozili u 4 ujutro po gradu, Vedad je visio iz gepeka jednog auta kako bi moje kadrove snimio u drugom autu. Srećom, bilo je rano ujutro pa nikog nije bilo na ulici jer smo tom prigodom napravili popriličan broj prekršaja.Što se tiče pjesme, glazbu sam radila sama, a oko teksta mi je pomogla kolegica Antonija Šola. Za ovu pjesmu vjerujem da će ju moji fanovi super prihvatiti i da će se po klubovima svirati svaki vikend J“.

 Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »