Novosti

Vječni romantici Begini imaju novu ljubavnu pjesmu

Objavljeno:

Vječni romantici Begini imaju novu ljubavnu pjesmu

Gotovo dvije godine nakon njihovog prethodnog singla „Ples života“ koji je mnogim mladencima izbor za prvi svadbeni ples, Begini predstavljaju novu pjesmu.

Iako su terenski vrlo aktivni i ovo će ljeto posjetiti sve veće i manje gradove diljem Hrvatske, Begini su odlučili da je vrijeme da svoj glazbeni opus obogate novom pjesmom.

Brza i ljetna pjesma „Moja ljube“ ljubavnog je karaktera i  nosi prepoznatljiv zvuk Begina, a ima ozbiljan potencijal postati novi ljetni hit koji će se pjevati ovo ljeto na njihovim brojnim koncertima. Glazbu, tekst i aranžman nove pjesme Begina potpisuje Ivan Zak.

Za pjesmu su na otoku Pagu snimili pravi ljetni video spot u režiji Luke Grgasa, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

Sastav Begina se ponešto izmijenio u posljednje dvije godine pa tako, uz frontmena Marija Budiščaka stoje čak tri nova člana.

„Stalnoj postavi Begina pridružili su se Luka Bišćan na bas gitari, Ivan Bajsar na gitari i Jurica Frdelja na klavijaturama.“ – nove članove predstavio je frontmen benda Mario Budiščak i izdvojio par zanimljivosti sa snimanja spota:

„Super nam je bilo na snimanju spota, odlično smo se zabavili. Zanimljivosti je bilo pregršt, a izdvojio bih trenutak neopreznosti  našeg basiste kada je tijekom snimanja spota slučajno pao u more. Odlično se snašla i glumica u spotu Valentina Walme, tako da se nadamo da će i naši fanovi biti zadovoljni rezultatom. Za naš stajling na setu je bila zadužena moja supruga Zorica koja je inače modna kreatorica i moram reći da smo svi jako zadovoljni kako je odradila svoj dio posla.“ – rekao je Mario Budiščak i pozvao sve da im se već sutra, 12.7. pridruže na koncertu na Pašmanu. Slijedi Kutina, 20.7., dan nakon dečki sviraju u Sunji, zatim su na redu Molve 15.8. i Rakovica 18.8.

Novu pjesmu Begina slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/67980692

Begine pratite na njihovom službenom Facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »