Novosti

Voland Le Mat se vraća s novim singlom i najavljuje Medvedgradske glazbene večeri

Objavljeno:

Voland Le Mat se vraća s novim singlom i najavljuje Medvedgradske glazbene večeri

Nakon sedam godina izbivanja s glazbene scene, Voland Le Mat vraća se s novim singlom. Pjesma će svakako iznenaditi one navikle na atmosferu koja prožima Volandov prvi album Faustopojke, ali to će iznenađenje, sigurni smo, začas prerasti u oduševljenje. Već poznat kao izuzetan tekstopisac, Voland Le Mat ovog puta uspješno uparuje sjajan tekst s vedrim, plesnim ritmom, i zarazno pjevnom melodijom refrena.

Naziv pjesme Les Champs Utrinees šaljiva je parafraza imena poznate šansone Les Champs Elysées, američkog šansonjera Joea Dassina koji je pjevao na francuskom jeziku. Pjesma pjeva, kaže Voland, „o čemu drugome doli o neuzvraćenoj ljubavi, ali na neopterećen, autoironičan i duhovit način“.

Kako pjesma zvuči, poslušajte na sljedećem linku

Produkciju potpisuju Ante Prgin Surka i Voland Le Mat. Pjesma je snimljena u studiju Ante Prgina Surke, koji je odsvirao udaraljke, otpjevao prateće vokale te miksao i masterirao snimku. Na pjesmi su još svirali Velimir Grujić (gitara), Mario Perčinić (bas), Igor Bušljeta (bubanj), Zvonimir Domazet (gitara), Ivan Arnold (klavijature) i Uglješa Novaković (alt saksofon).

Voland Le Mat nedavno je odradio nekoliko uspješnih i vrlo dobro posjećenih koncerata u Muzeju suvremene umjetnosti, Tvornici kulture i Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog. Ovim singlom Voland najavljuje novi studijski materijal koji priprema i namjerava objaviti tijekom jeseni ili zime.

Voland Le Mat nastupit će 15.srpnja na vrhu medvedgradske kule u okviru Medvedgradskih glazbenih večeri 2016. Ulaznice za akustiku na kuli planule su u jedan dan i više ih nema u prodaji, no još uvijek su dostupne ulaznice za koncert na glavnoj pozornici gdje nastupa Urban&4.

Više informacija o MGV pratite na stranici https://www.facebook.com/events/1022419367807072/

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »