Novosti

Vrući spot Ivana Zaka za vrele ljetne dane

Objavljeno:

Vrući spot Ivana Zaka za vrele ljetne dane

Proteklih nekoliko tjedana bilo je više nego aktivno za Ivana Zaka, jednog od najpopularnijih izvođača i kantautora u Hrvatskoj i regiji, a za svoj novi, tek nedavno izdani album „Usne varane“ u samo mjesec dana od objave dobio je priznanje u vidu Srebrne ploče.

Ivan Zak upravo je snimio videospot za još jedan hit s novog albuma; riječ je o pjesmi „Pretjerujem“ koja dolazi u osvježenom remix izdanju.

Galerija fotografija

 

U novoj pjesmi Ivan Zak se obraća djevojci koja ga optužuje da pretjeruje. O čemu je riječ pogledajte u spotu na sljedećem liku

Pjesmu smo uobličili u novi ritam i remixirano izdanje. Od pjesme „Pretjerujem“ očekujem mnogo jer iako nosi neki moj prepoznatljiv potpis mislim da je ujedno i svojevrsno glazbeno iznenađenje. I ono najvažnije fanovi su je već preslušavanjem albuma prepoznali kao hit. Moram naglasiti da je snimanje spota u vili smještenoj u idiličnoj prirodi bilo čisto zadovoljstvo. A na njemu je radila ekipa  profesionalaca koja brine i o najsitnijim detaljima.“  rekao je Ivan Zak.

Pjesma „Pretjerujem“ sedmi je singl s albuma „Usne varane“ za koji  tekst i glazbu, kao i za sve ostale pjesme potpisuje Ivan Zak. Glazbenik je i koncertno vrlo aktivan pa ćemo ga već ove subote 4. srpnja moći uživo gledati u njegovom rodnom Jastrebarskom gdje će održati veliki koncert u sklopu edukativne manifestacije "Poslovni uzlet grada Jastrebarskog".

Više o nadolazećim koncertima te ostalim događanjima vezanim uz Ivana Zaka pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »