Novosti

Žanamari poručuje: Život je lijep!

Objavljeno:

Žanamari poručuje: Život je lijep!

Iz radionice V.R.H. Productions, stiže nam nova feelgood pjesma od Žanamari.

Glazba za pjesmu “Život je lijep” nastala je u suradnji s Igorom Ivanovićem, za tekst je odgovorna Žanamari, a Mario Perčić napravio je aranžman.

“Ova pjesma nastala je prije par godina, ali je čekala pravi trenutak. Prva verzija nastala je još u eri “Crnog leptira” i oduvijek mi je bila posebna. Sada je idealan trenutak za nju pa smo napravili potpuno novu verziju i aranžman. I u ovoj verziji osjeća se glazbeni pečat Igora Ivanovića i mog tadašnjeg mainstream pop rock zvuka.” - rekla je Žanamari

Za pjesmu "Život je lijep" snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

“I samu sam sebe iznenadila ovim tekstom koji je toliko optimističan, romantičan i naivan. Zapravo nisam bila svjesna da u sebi imam snage izvući takvu čistu pozitivu. Očito imam jer i sama vjerujem u ljubav, a i privatno sam zaista našla svog princa na bijelom konju i stvorila obitelj. Od toga nema ništa vrijednije i samo ta činjenica je dovoljna da ti život bude lijep. Naravno, postoje i manje lijepi trenuci, ali u takvima se samo treba osvrnuti na ono bitno, ono što imaš i za što živiš da ti pomogne lakše prebroditi bilo kakav težak trenutak.” kaže Žanamari o novoj pjesmi za koju je spot režirao njen muž Mario Perčić, poznat i kao Joshua Macks.

“Dočarati koliko život može biti lijep i snimati topao sunčani spot u prosincu nije najlakša stvar na svijetu. Danima smo odgađali snimanje i na kraju ulovili svega nekoliko sati sunca. Ali upravo to je ono što život čini zanimljivim, jer oko dobrih stvari se vrijedi pomučiti. Sama lokacija, gornji Tučepi i rustikalna vila “Stina”, dale su dodatnu toplinu ovoj priči, a našli smo i idealnog “dečka” za Žanu. Marko je odlično odradio svoju ulogu.” - za kraj je rekao Mario Perčić

Pjesmu „Život je lijep“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/55037652

 

Žanamari pratite na njezinom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »