Novosti

Žanamari predstavlja novu pjesmu koju je snimila u duetu sa svojim suprugom

Objavljeno:

Žanamari predstavlja novu pjesmu koju je snimila u duetu sa svojim suprugom

Žanamari predstavlja novu pjesmu "Love On The Dance Floor" koju je snimila sa svojim suprugom Marijom, a za istu su snimili i zanimljiv video spot.

U welness centru makarskog hotela Miramare, Žanamari je bez imalo zadrške dočarala kako ona doživljava najbolji ljetni provod. Spot za pjesmu "Love On The Dance Floor" režirao je Mario Perčić za V.R.H. Productions, a oko iza kamere ovaj je put bio Darko Vuković.

"Pustit ću da pjesma i spot sve kažu o sebi, samo ću reći da je radni naziv pjesme bio "IBIZA" i sve će vam biti jasno. Ibiza, dolazimo!" - kaže Žanamari o novom singlu.

Spot za pjesmu "Love On The Dance Floor" pogledajte na sljedećem linku

"Pjesma je zapravo atipičan duet koji se dogodio spontano. Mario je na demo verziji otpjevao jedan dio melodije kojeg je on i osmislio, samo da mi pokaže kako treba zvučati, ali mi se toliko svidjelo kako taj dio zvuči s njegovim glasom da sam rekla da mora ostati u pjesmi. Njegovo umjetničko ime je Joshua Macks, s kojim se predstavio prije nekoliko mjeseci s vlastitim singlom "Demons", tako da je ova vokalno autorska suradnja na mojoj novoj pjesmi bila logičan idući korak."

Žanamari pratite na njezinom facebooku

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »