Novosti

Žanamari predstavlja “Sklonište od leda” - najosobniju i najznačajniju autorsku pjesmu do sada

Objavljeno:

Žanamari predstavlja  “Sklonište od leda” - najosobniju i najznačajniju autorsku pjesmu do sada

Žanamari je snimila spot za novu pjesmu “Sklonište od leda” koju je posljednjih nekoliko tjedana najavljivala na svojim društvenim mrežama, ističući da joj je ovo najosobnija i najznačajnija autorska pjesma do sada.

„Najteže je napisati baladu jer one nastaju u bolnim trenucima kad nemaš snage niti uzeti olovku u ruke, a kamoli pjevati. Međutim, meni je glazba najbolji lijek i u jednom takvom trenutku napisala sam Sklonište od leda. U nju sam doslovno prelila dušu i baš zbog toga mi ova pjesma ima posebno značenje. Moja publika čeka baladu još od Crnog leptira upravo zato jer su takve pjesme najiskrenije, imaju težinu i za mene su kao rijetki dragulji koji se ne pronalaze često. Zato kad se “dogode” ostave trag. – rekla je Žanamari

Za pjesmu je snimljen i video spot kojeg možete pogledati na linku

Produkciju za pjesmu i režiju spota potpisuje Mario Perčić, s kojim je Žanamari osnovala produkcijsku kuću VRH Productions.

„Ovim spotom smo željeli prikazati čistu emociju pjesme onako kako ju ja osjećam dok ju pjevam. Ljubav koja iz nježnosti prelazi u razočarenje te na kraju u sami pakao… Zahvalila bih glazbenoj školi u Makarskoj koji su nam ustupili prostor i dozvolili da “zapalimo” koncertni klavir. Povratak u moju glazbenu školu probudio je nostalgiju pa sam i na samom snimanju proživjela neke emotivne trenutke iz tog vremena vezane upravo uz učenje klavira, s čime je i počeo moj glazbeni put.“ zaključila je Žanamari

Žanamari pratite na njezinom facebooku

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »