Novosti

Zayn objavio novi album i spot!

Objavljeno:

Zayn objavio novi album i spot!

ZAYN MALIK OBJAVIO ALBUM "MIND OF MINE" I SPOT BeFoUr!

Objavljen je "Mind of Mine", dugoiščekivani solo album Zayna Malika, bivšeg člana grupe One Direction. Album (RCA/Menart) objavljen je danas, a u Hrvatskoj će biti u prodaji od sredine sljedećeg tjedna.

Album je objavljen na godišnjicu Zaynove odluke da postane solo izvođač.

"Deset godina je ovaj album bio u mojoj glavi. Samo je bio tamo i čekao da izađe" izjavio je nedavno za "Fader", napominjući kako misli da će sada svi više razumjeti zašto je napustio uspješnu grupu 1D.

Produkciju potpisuje Malay (Frank Ocean) koji Zayna opisuje kao genijalca i umjetnika, veliku sjajnu zvijezdu s pravim srcem.

Album uključuje 14 pjesama (deluxe izdanje 18), a najavljen je singlom „Pillowtalk“, nakon čega su uslijedile pjesme „Like I Would“, „iT’s YoU“ dok je danas objavljen i spot za „BeFoUr“.

Zayn je među ostalim za svoje obožavatelje pripremio i mogućnost da različite elemente naslovnice albuma apliciraju na svoje fotografije. Više na https://www.facebook.com/zayn/?fref=ts

Popis pjesama "Mind Of Mind Deluxe":

1.MiNd Of MiNdd (Intro)

 2.PiLlOwTalK

 3.iT’s YoU

 4.BeFoUr

 5.sHe

 6.dRuNk

 7.INTERMISSION: fLoWer

 8.rEaR vIeW

 9.wRoNg feat. Kehlani

 10.fOoL fOr YoU

 11.BoRdErSz

 12.tRuTh

 13.lUcOzAdE

 14.TiO

 15.BLUE

 16.BRIGHT

 17.LIKE I WOULD

 18.SHE DON'T LOVE ME

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »