Novosti

ZAYN OBJAVIO NOVI SPOT “LIKE I WOULD”

Objavljeno:

ZAYN OBJAVIO NOVI SPOT “LIKE I WOULD”

ZAYN je objavio još jedan video spot sa svog debitantskog albuma "Mind Of Mine" kojeg su glazbeni kritičari vrlo visoko ocijenili. Radi se o spotu za pjesmu "Like I Would"  koji je sniman u Los Angelesu pod redateljskom palicom poznatog kanadskog redatelja Julien Christian Lutza, poznatijeg kao Director X.

Lutz je do sada surađivao s brojnim glazbenicima poput Kanye Westa, Rihanne, Drakea, a  spot za pjesmu "Like I Would" možete pogledati na sljedećem linku:

Do sada su sa Zaynovog, gore spomenutog albuma, bile objavljene pjesme "Pillotalk""BeFour"  i  "It's You", a upravo je "Like I Would" pjesma koju su Zaynovi fanovi, ali i mediji najviše isčekivali.

Magazin  Billboard opisuje ju kao “dancefloor-ready R&B jam”, Complex tvrdi da ima "dobar ritam i  refren koji lako ulazi u uho”, dok Seventeen predviđa da će "pjevni refren i glas pun soula biti ono zbog čega će baš ovo biti Zaynova najpopularnija pjesma do sada".

S albumom"Mind Of Mine",  Zayn je postao prvi britanski umjetnik koji je sa svojim prvim albumom došao na 1.mjesto Billboard Top 200  liste albuma, ali i na 1.mjesto britanske top liste!

 

Zayna pratite na:

Twitter: https://twitter.com/zaynmalik

Instagram: http://www.instagram.com/ZAYN

Facebook: http://www.facebook.com/ZAYN

Spotify Artist Page: http://smarturl.it/ZAYNSpotify

Website: http://www.inZAYN.com

 

 

 

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »