Novosti

Značajan odmak od glazbenog mainstreama u novoj pjesmi Od srca do srca

Objavljeno:

Značajan odmak od glazbenog mainstreama u novoj pjesmi Od srca do srca

Od srca do srca snimili su novu pjesmu 'Živi do kraja' čiji tekst i glazbu potpisuju članovi O.S.D.S.-a. Autor teksta je frontman Domagoj Pisuljak, a na glazbu je, uz Domagoja, svoj trag ostavio i Dominik Šušković. Aranžman su zaokružili Josip Pisuljak i Domagoj Pisuljak, a glazbena produkcija djelo je Tonskog studija Šišmiš, u kojem je nedavno svoju prvu pjesmu snimila i pobjednica hrvatskog The Voicea, Nina Kraljić.

Zanimljivo je da je spot za pjesmu 'Živi do kraja' sniman 24 sata u komadu, a kako kažu članovi O.S.D.S. - ideja spota prati ideju pjesme „Živi do kraja“

Kako je sve ispalo na ekranu pogledajte na sljedećem linku:

„Odlučili smo jedan dan iskoristiti do krajnjih granica, proživjeti i vidjeti sve što su nam ljeto i naša obala mogli ponuditi. U 5:30, u kabrioletu, krenuli smo iz Zagreba... Tijekom dana obišli smo Opatiju, Rijeku, Krčki most, Senj, Novalju, Zadar, Split, Dubrovnik, a snimanje završili u vili u Konavlima, cca 24 sata od početka snimanja. Izgorili smo, doslovno i metaforički, iscrpili i zadnje atome snage iz sebe, no svaki se uloženi dah isplatio jer smo dobili nesvakidašnji spot i nezaboravno iskustvo.“ - kažu članovi benda

Novu pjesmu, 'Živi do kraja', Od srca do srca, u potpunosti su napravili sami, idejno i realizacijski (uz pomoć Tonskog studija Šišmiš), a zadovoljan krajnjim rezultatom, frontman Domagoj kaže:

„Ova je pjesma pravi odraz onog što mi jesmo i glazbe koju volimo; ona isijava našom energijom, strasti i pozitivom. Mi zaista volimo život i živimo živote kakve želimo... to je najbolji osjećaj na svijetu!

'Živi do kraja' predstavlja značajan odmak od trenutnog hrvatskog glazbenog mainstreama jer se mi u njemu jednostavno ne pronalazimo. Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da je ne možete usporediti s velikom većinom zbivanja na našoj sceni pa i šire... To nas, na neki čudan način, čini sretnima i ponosnima te nam ukazuje na smjer u kojem ćemo ići u budućnosti.

Teško je predvidjeti kako će publika reagirati na pjesmu jer je ona svojevrstan eksperiment, no jedno je sigurno: napravili smo nešto neobično, svježe i svoje!„

 OSDS pratite putem njihove službene facebook stranice.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »