Moje pjesme - Rajko Suhodolčan

Najbolje zagorske popevke

Moje pjesme

Na albumu se nalaze autorske pjesme Rajka Suhodolčana koje uglavnom izvodi on sam, ali isto tako pjesme koje autorski potpisuje Rajko, a izvode ih Đani Stipaničev, Zdravko Škender, Alen Nižetić, Prva liga, Slavonske lole…

O albumu

Izdanje ukupno sadrži 40 pjesama, a podijeljene su na ZABAVNI i NARODNI CD;

„Repertoar smo saželi u dva dijela (2 CD-a): narodni i zabavni. Ovdje imamo slučaj da se neki hit singlovi poput: „Pod brajde“ ili „Još jenu putnu“ pojavljuju u dvije varijante, tamburaškoj i zabavnoj - znači na svakom nosaču zvuka je drukčija verzija pošto su se takve već saživjele sa slušateljstvom.“ – rekao je Rajko.

O Izvođaču

Novi album 'Balade' koji je sažetak najdražih i odabranih autorskih balada u dugogodišnjom glazbenom djelovanju, Rajko Suhodolčan sasvim nenamjerno ali simbolično, najavljuje prvim singlom naziva „Sjećanje“.

Izdavač: Menart Datum izdavanja 16.11.2018.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Kontakt

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »