Kyrie Eleison - Sandra Bagarić

Novi album

Kyrie Eleison

Ovaj album je glazbena priča koja naše najljepše hrvatske božićne pjesme donosi slušateljima kao jedno glazbeno-vizualno uprizorenje s maštovitim aranžmanima, poštivajući tradiciju tekstualne interpretacije, dostojanstvene najave Božića.

O albumu

„Ako slušamo očima, pred nama će se otvoriti svijet naroda koji navješćuje veselje svim na zemlji, gdje tri kralja jahahu u to vrijeme godišta, a narod se raduje uz Kyrie eleison, veseli se Majko Božja jer Djetešce nam se rodilo te majka koja uz uzglavlje svom djetešcu pjeva - Oj djetešce moje drago, u tihoj noći... S puno odgovornosti, pijeteta i radosti, cijeli autorski tim je pristupao stvaranju ovog CD-a te se nadam da smo malo osuvremenili tradicionalne izvedbe i prilagodili standardima vremena u kojem živimo.“ – rekla je Sandra prilikom predstavljanja albuma

O izvođaču

Glazbena diva Sandra Bagarić, oduvijek je bila radoznala, voljela je istraživati, osluškivati i provocirati svijet oko sebe. Gutala je knjige i filmove, imala bujnu maštu, tražila ljepotu svuda oko sebe.

Izdavač: Menart Datum izdavanja 25.11.2022.
  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »