War Of The Heathens - Manntra

Novi album

War Of The Heathens

Ovo je četvrti studijski album koji je neumorni bend i jedna od naših najvećih glazbenih sila na međunarodnom planu predstavio u samo četiri godine. „War of the Hetahens“ je rezultat značajnih podviga, posebno s obzirom na izazove koje je sa sobom donijel

O albumu

Album "War Of The Heathens" najavila su četiri simbolična poglavlja. „Morana“, božica smrti i podzemlja, ali i proljeća i novog početka.  Za idući singl, bend se odlučio za sporiju pjesmu „The Hunter“  koja imala jači odjek u tematici lovca i lovine.

Uslijedio je "Et In Peccatum" dijabolične glazbene izvedbe i tekstualne dubine koja je karakteristična za Manntrino stvaralaštvo.

Osviješteni „Starkind“ ukazuje na klimatske promjene i globalne događaje, te činjenicu da se krećemo prema novom, neistraženom putu koji može donijeti nove izazove, ali i prilike za rast i razvoj.

Posljednu notu s ovog neumoljivog albuma bend je donio u pjesmi „Domain“. Priča je to što potiče  zavirivanje u bunar nutrine i promišljanju o putovanju između grandioznih ambicija i surovih istina.

O izvođaču

Članovi benda su shvatili da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo imaju snažan utjecaj na ljude, tako da su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka.

Izdavač: Menart Datum izdavanja 22.09.2023.
  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »