Novosti

TRAM 11 ovogodišnji je hrvatski ambasador Record Store Daya i pozivaju sve da im se pridruže!

Objavljeno:

TRAM 11 ovogodišnji je hrvatski ambasador Record Store Daya i pozivaju sve da im se pridruže!

Već jedanaestu godinu zaredom u cijelom svijetu, treću subotu u travnju, obilježava se Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day).

Kao i ranijih godina hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržala su dva ambasadora. Ove godine to su Tram 11 i Tony Cetinski koji će uz svoja nova glazbena izdanja koja donose u travnju, obožavatelje počastiti i druženjem u CD shopovima.

Tako će se u subotu, 21.4. u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu od 12 sati, Tram 11 družiti s fanovima, potpisivati reizdanje svog drugog albuma „Vrućina gradskog asfalta“ koji ovaj put izlazi i na dvostrukom vinilu.

Tram 11 poziva sve fanove da im se pridruže u Menart Multimedijalnoj knjižari:

Očekuje nas i live nastup hip hop dvojca nakon kojeg će akustično nastupiti Gretta koja će izvesti nekoliko svojih pjesama te Mel Camino.

Sve detalje oko nastupa u Avenue Mallu pratite na Facebook eventu.

Dok će u Menart Multimedijalnoj knjižari svoj novi album potpisivati Tram 11, u samom centru grada, u Novoj ploči, u 11:30 za svoje fanove zavirat će Pravila igre koji su sve svoje fanove pozvali da im se pridruže:

Dečki su nedavno izbacili drugi singl „Kako nam stvari stoje“ koji je i ovaj tjedan jedan od najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a užurbano rade i na novom albumu čiji je izlazak planiran za početak lipnja ove godine.

Sve detalje oko njihovih nastupa i priprema za novi album pratite na njihovom facebooku.

Povodom Record Store Daya, taj vikend, u petak, subotu i nedjelju, i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda „RSD2018“ prilikom narudžbe vinila osigurati popust od 10 posto za svoje kupce.

Sve novosti o Record Store Dayu u Hrvatskoj pratite na Facebooku

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »