Kako izdresirati zmaja: Skriveni svijet

Bezubica otkriva srodnu dušu

Kako izdresirati zmaja: Skriveni svijet
Kako izdresirati zmaja: Skriveni svijet
How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

Synopsis

Iz Studija DreamWorks Animation stiže nam iznenađujuća priča o odrastanju, pronalaženju hrabrost da se suočimo s nepoznatim ... i kako nas ništa ne može pripremiti na rastanak. Ono što je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između vikinškog adolescenta i zastrašujućeg zmaja Noćni bijes razvilo se u epsku trilogiju koja se proteže njihovim životima. Nenadano otkriće ženske vrste noćnog bijesa podudara se sa novom, najmračnijom prijetnjom za selo, a Štucko i Bezubica kreću na putovanje u skriveni svijet za koji se mislilo da je samo mit. U ovom posljednjem poglavlju naši junaci konačno će otkriti njihove prave sudbine - zmaj i jahač borit će se zajedno na samom kraju njihove zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je najviše stalo.

Actors and filmmakers

DirectorDean DeBlois

CastJay Baruchel, America Ferrera i F. Murray Abraham

screenplayDean DeBlois i Cressida Cowell

Info

Release date (DVD): 01.10.2019.
  • About us

    We have been distributing the best of toys, music, and film for more then twenty years now. In cooperation with our partners, our products can be found in the trade network throughout Croatia and Slovenia.

    Contact us About us
  • Follow us

    Follow us on our social media.

  • Newsletter

This web site uses cookies and similar technologies for improved and enhanced functionality. If you continue to review the site, we will consider that you agree to this use. More information