Novosti

2CELLOS na naslovnici New York Timesu, Elton John na Instagramu "Bravo"

Objavljeno:

2CELLOS na naslovnici New York Timesu, Elton John na Instagramu "Bravo"

Uoči koncerta povodom pete obljetnice 2CELLOS 2. srpnja u Zagrebu, svakodnevno stižu sretne vijesti i novi uspjesi našeg popularnog dvojca u inozemstvu.

Na naslovnici je najavljen, a u u New York Timesu objavljen članak o fantastičnom nastupu Luke i Stjepana te uspjehu klasičnog crossover smijera u glazbi.

http://www.nytimes.com/2016/05/25/arts/international/2cellos-classical-crossover-for-the-win.html

Luka i Stjepan su među ostalim u tekstu objasnili kako su željeli napraviti revoluciju u glazbi općenito, ne samo u  klasičnoj glazbi te mlađim generacijama pokazati kako to može biti cool.

Članak je uljepšao jutro i Sir Eltonu Johnu koji je fotografiju novina objavio na svom Instagram profilu uz komentar Bravo! te kako je ponosan na 2CELLOS jer su teško radili kako bi došli do uspjeha.

"Woke up to this brilliant piece in today's International New York Times. So proud of my 2Cellos. You have worked so hard to get this far. Bravo!! @2cellos @rocketentertainment #InternationalNewYorkTimes"

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno su na europskoj turneji koja je započela u Veroni. Večeras nastupaju u Stuttgartu, u petak u Beču, a protekloga tjedna su uživali u društvu španjolskih obožavatelja. U Zagreb se vraćaju 2.srpnja kako bi na Tomislavcu proslavili jubilarnu, petu obljetnicu uspješne karijere te završili aktualnu svjetsku turneju!

Facebook event

Raskošnu produkciju i vrhunske izvedbe naših popularnih i hvaljenih virtuoza poklanjaju 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

2CELLOS će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija koju će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu. Za publiku su pripremili energične izvedbe popularnih hitova kojima su osvojili obožavatelje diljem svijeta.

Nakon slavlja na Tomislavcu kreću u nove izazove i završavaju novi, četvrti album na kojem će ugostiti i Londonski simfonijski orkestar.

"Zagreb Classic" će uz 2CELLOS ugostiti i niz prvorazrednih simfonijskih i opernih orkestara predvođenih našim br. 1 filharmonijskim orkestrom Zagrebačkom filharmonijom. Bit će to dio Zagrebačkog kulturnog ljeta - ZgKUL koji će i ove godine od lipnja do rujna ponuditi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »