Novosti

Meritas predstavljaju spot za pjesmu "Ova ljubav"

Objavljeno:

Meritas predstavljaju spot za pjesmu "Ova ljubav"

Već u prvom tjednu emitiranja, nova pjesma grupe Meritas - Ova ljubav, našla se na top listi najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Ubrzo je nadograđena na najbolji način, video spotom, koji je sniman na nekoliko lokacija u okolici Zadra i u Zagrebu, a za koji režiju potpisuje jedinstvena Mare Milin. Glavna protagonistica spota je devetogodišnja mažoretkinja Lara Perić.

Spot za pjesmu "Ova ljubav“ pogledajte na sljedećem linku

„Vizija nam je bila povezati sjetnost melodije, intimnost stihova i snagu samog ritma, stopiti melankoliju i vedrinu u sliku - Mare je to sjajno pretočila u svoj rad. Najizražajniji dio spota je devetogodišnja Lara koja u bajkovitom i pomalo hladnom okruženju sve to objedinjuje, ona je toplina i nevidljivo nešto što nas tjera da nastavimo. Lara nas je opčinila svojim talentom, svojom profesionalnošću, izdržljivošću i prirodnošću ispred kamere. Ovo snimanje svi ćemo pamtiti po hladnoći, zimskom suncu i prekrasnim lokacijama. Hvala našoj cijeloj ekipi koja nas iz pjesme u pjesmu nanovo inspirira, čini se kao da smo u klubu uzajamnih štovatelja koji imaju sreću zajedno raditi.“ - tako su svoj doživljaj i zadovoljstvo opisale Anita i Meri.

S ovom pjesmom i videom tako sigurno nastavljaju niz koji je započela prethodnica Pričaj miOva ljubav drugi je singl sa sedmog albuma na kojem Anita i Meri trenutno rade. Glazbu potpisuju Anita Valo i Meri Jaman, stihove Ines Prajo, produkciju Jura Ferina i Pavle Miholjević

Za montažu je zaslužna Maida Srabović, vizažisti na videu su Saša Joković i Marko Tolić, a odlične frizure je osigurao Mijo Majhen

Meritas možete pratiti na njihovom facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »