Novosti

SASSJA I KLINIKA DENISA KATANECA MENARTOVI AMBASADORI DANA PRODAVAONICA PLOČA!

Objavljeno:

SASSJA I KLINIKA DENISA KATANECA  MENARTOVI AMBASADORI DANA PRODAVAONICA PLOČA!

Druženje s Rundekom, Kekinom i Katancem u subotu, 20. travnja u Menart multimedijalnoj knjižari!

Glazbeni svijet će i ove godine, 20. travnja, proslaviti Dan prodavaonica ploča (Record Store Day). Iznimka neće biti ni Hrvatska koja će se u akciju obilježavanja Dana prodavaonica ploča uključiti jedanaesti put.

Dan prodavaonica ploča u Hrvatskoj podržavaju i ovogodišnji ambasadori: Vlatko Stefanovski, Sunnysiders, Mangroove, Ivan Pešut, 4 Tenora, Ogenj i dva izvođača iz Menartovog kataloga - Sassja i Klinika Denisa Kataneca.

Nakon nekoliko godina pauze od pjesama i koncerata, jedna od najpoznatijih regionalnih tekstopiskinja i MC iz Tuzle – SASSJA, na glazbenu scenu nedavno je donijela novi album „Chwakka“ koji je dostupan na streaming servisima. Album je, oko sebe, okupio fenomenalno ekipu od Hrvatske do Škotske pa je tako Sassja, na albumu, ostvarila čak tri vokalne suradnje: Dedduh (Who See) iz Crne Gore, MC Bahata (Srbija), Soom T. (Škotska). Na muzici su, osim same Sassje, radili Koolade, Kantriman, Dedduh, Hornsman Coyote, Fokus i Tendo. Izlazak albuma pratio je i singl „SadSad“.

Nakon što je osvojio vrh top lista izbora najboljih albuma objavljenih u 2023., album "Kao zao kor“, Klinike Denise Kataneca, u siječnju ove godine, objavljen je i na vinilu.

U tijeku je i koncertna promocija albuma.

Kao Zao Kor razara i miluje u isto vrijeme, donosi val za valom melankolije, sreće, kaotičnosti, tuge, prljanja, pa čišćenja, odbacivanja, pa prihvaćanja sebe“, rekao je tada Denis Katanec. Veseloj ekipi u spotu „Konj“, pridružio se i glumac Filip Šovagović.

Record Store Day idealna je prilika za popuste i druženje s glazbenicima. U subotu, 20. travnja u 11 sati u Menart multimedijalnoj knjižari, čekaju vas Darko Rundek, Mile Kekin i Denis Katanec. Ondje ćete moći i kupiti njihove potpisane albume.

Menart multimedijalna knjižara, ove godine, donosi još bogatiju ponudu vinila s gotovo 4000 različitih naslova. Odabrani albumi bit će dostupni po posebnim akcijskim cijenama, uključujući CD, LP, DVD i BD formate. Također, moći ćete iskoristiti popust od 30% na nove bežične zvučnike ili slušalice. Sve akcijske cijene i posebne ponude vrijedit će 20. i 21. travnja, kako u knjižari tako i putem webshopa.

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »