Novosti

Poznato lice s TV ekrana, u novom spotu Marka Zekanovića!

Objavljeno:

Poznato lice s TV ekrana, u novom spotu Marka Zekanovića!

Marko Zekanović, Zadranin šibenskih korijena, predstavlja nam se s novim singlom “Žena za mene“ pod izdavaštvom diskografske kuće Menart,a u novom spotu, ugostio je jedno poznato žensko lice s TV ekrana.

 “Pjevam od malih nogu i od rođenja sam sanjao biti pjevač. Samo, svi znamo da su jedno snovi, a drugo stvarnost. Dugo godina nisam svoj glazbeni talent smatrao kao nešto čime bih se profesionalno mogao baviti. Istina, sudjelovao sam u emisiji “Lijepom našom“, gostovao na festivalima klapa u Sloveniji, puno puta imao solo izvedbe himne na velikim svečanostima hrvatske Vlade, ali nesigurnost bi uvijek nekako više prevladala.“ - priznaje nam Marko.

 Na kraju je ljubav prema glazbi i pjevanju ipak prevladala i Marko se odlučio na konkretne i velike korake utirući svoj glazbeni put sigurnije.

 “Došao sam do trenutka kad sam pred sebe stavio izbor da ću se ili ostaviti pjevanja ili ići na sve ili ništa. Sad vidimo koji je izbor pao! Javio sam se Marku Tomasoviću kojeg godinama izuzetno cijenim i poštujem kao skladatelja i umjetnika i samo mu kroz smijeh rekao: “Imenjače, ajmo mi napraviti nešto za šta će se čuti!“. Tada me spojio s ostatkom svoga tima, izvršnom producenticom Anom Borić i aranžerom Aleksandrom Valenčićem i pala je odluka na pjesmu “Žena za mene“ za koju je tekst napisao Josip Ralašić. Nema tih riječi za opisati val uzbuđenja kad smo počeli sa snimanjima, iako mi nije prva pjesma koju sam snimio, ali sam imao osjećaj kao da je!“- priča nam Marko sa osmijehom.

Spot je snimao i montirao Luka Grubišić u napuštenom dječjem sanatoriju na Sljemenu, dok je cijelu priču upotpunila Klara Kokić koju šira publika prepoznaje iz posljednje sezone showa “Brak na prvu“.

 “Kada me Marko nazvao s pitanjem bih li glumila u njegovom spotu nove pjesme, pristala sam bez razmišljanja, a da još nisam niti čula pjesmu! Jako me veseli sve što ima veze s kreativnošću, glazbom jer i sama stalno nešto pjevušim pošto sam tako veselijeg karaktera. Pjesma me kasnije na prvu zarazila i još više oduševila cijela priča i pozadina. Samo snimanje s Markom, Anom i Lukom je bilo jako zabavno i opušteno da zapravo nismo niti imali osjećaj da radimo nego kao da smo se skupili družiti se!“ - Klara nam opisuje svoje dojmove.

Pjesmu „Žena za mene“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/zena-za-mene

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »