Novosti

Mile Kekin zavrtio „Atlas“ Pogledajte novi spot!

Objavljeno:

Mile Kekin zavrtio „Atlas“ Pogledajte novi spot!

Foto: Roberto Pavić

Iako Miletov „Reno 4“ još nije odvozio cijeli put po radio postajama, došao nam je novi singl i spot „Atlas“!

„Atlas je putna pjesma, kao što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad. To je pjesma gastarbajtera, pečalbara i onih kojima je samo pun kufer svega pa sjedaju u prvi bus, vlak i avion iako znaju 'da ih nigdje ne čeka zemlja meda i mlijeka'.“, kaže Mile.

Za pjesmu je snimljen i video spot, a režirao ga je jedan od najboljih domaćih redatelja - Radislav Jovanov Gonzo te je uz pomoć snimatelja Josipa Ivančića ovoj putopisnoj pjesmi dao art pečat.

 

Pogledajte spot:

 

Mile je „Atlas“, kaže, napisao u par minuta - snimio ga je Bojan Pahljina u RSL-u, producirao ga je Denis Mujadžić - Denyken, a masterirao Brad Blackwood.

„Posebno moramo zahvaliti hrvatskim željeznicama na jeftinijim kartama i što su nam posudili kapu i onu palicu kojom se maše vlakovima. Hvala i Huljama, prijateljskom bendu, što su nam glumili u spotu i još nam pivu platili. Također, hvala šminkerici Kasandri što smo ispali ljepši nego što smo mogli zamisliti.“ – rekao je Mile Kekin

„Atlas“ je druga autorska pjesma koju Mile Kekin planira objaviti na drugom solo albumu čiji je izlazak planiran krajem godine.

Inače, punih godinu dana Reno 4 Mile Kekina, vozio je kroz hrvatski radijski eter i doslovno poharao sve top liste. Pjesma je ove godine bila nominirana za Porin u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine.

 

Članovi Miletovog benda su:

 

Danko Krznarić - gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali

Marko Bregant - gitare i prateći vokali

Andrija Lazo - harmonika i prateći vokali

Neven Jurić - Bas gitara i  prateći vokali

Matko Gaće - bubnjevi bez pratećih vokala

 

„Zato ajmo bilo kud

Sjever, zapad, istok, jug

Zavrti atlas, bit' će tu mjesta za nas“

 

„Atlas“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/62390972

 

Milu Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »