Novosti

Reper Iz Sobe s albumom Vanka stiže u @KSET!

Objavljeno:

Reper Iz Sobe s albumom Vanka stiže u @KSET!

Nakon tromjesečne koncerte pauze zagrebački KSET vraća se organizaciji koncerata, a prvi na red dolazi onaj koji je prvi i nastradao u valu otkazivanja - Reper Iz Sobe.

Reper Iz Sobe će tako u petak, 19. lipnja, promovirati svoj album prvijenac “VANKA” objavljen početkom godine.

Cilj djelovanja Repera Iz Sobe je raditi nešto svježe, a opet blisko korijenima; feel good glazbu koja te tjera da se gibaš i tekstove koji teže pozitivi. Život nije roze boje, ali i kad je teško, treba mu se znati narugati.

Reper i njegova ekipa su i tijekom prisilne pauze uzrokovanom koronavirusom bili produktivni te početkom svibnja objavili posljednji singl popraćen videospotom s aktualnog albuma - “Ništa ne moran”.

Unatoč tome što je reper, veliku ulogu u njegovoj glazbi igra prateći bend - Mario Torbica na bas gitari, Emir Čovran na bubnjevima, Nikola Šantek na klavijaturama i Davor Doležal na gitari. Na koncertnoj promociji albuma u KSET-u mogu se očekivati i poneki gosti!

Vrata se otvaraju u 20 h, a upad na koncert iznosi 30 kn. Pretprodaje neće biti.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Cijeli album “Vanka” slušajte na streaming servisima:

https://backl.ink/123254734

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »