Novosti

Lidija Bačić Lille predstavlja dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma „Flashback“!

Objavljeno:

Lidija Bačić Lille predstavlja dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma „Flashback“!

Pjesme „Ponekad poludim“ i  „Zauvijek“ su nova dva singla s Lidijinog nadolazećeg albuma, zanimljivog naziva „Flashback“. Album je inspiriran zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu. Nakon pjesme „Stop“ ovo su dvije nove pjesme nastale kao spoj sjajnog Lidijinog vokala i autora Faye, pod aranžmanskom palicom Siniše Reljića Simbe.

Spotove je radio Ognjen Ogi Mihovilić, a oni su dio jednog koncepta od šest spotova nastalih kao Werehouse Artwork Video gdje je sav fokus stavljen na energiju pjevačice i njenog benda.

Izbacujem odjednom dva singla s mog novog albuma „Flashback“ koji će uskoro biti u prodaji. Odlučila sam pokazati publici dvije pjesme u istom danu jer se nisam mogla odlučiti koju prije želim pokazati. Album je nastajao u sjajnoj energiji, napravili smo puno pjesama i jedva čekam da publika čuje i cijeli album.“ – rekla je Lille.

Dok čekamo izlazak albuma, pjesme slušajte i na streaming servisima:

Zauvijek: https://bfan.link/zauvijek

Ponekad poludim: https://bfan.link/ponekad-poludim

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »