Novosti

"Bez riječi" poslušajte novu pjesmu grupe Fluentes!

Objavljeno:

"Bez riječi" poslušajte novu pjesmu grupe Fluentes!

Dobitnici glazbene nagrade Porin u kategoriji: "Najbolji novi izvođač", grupa Fluentes, će u siječnju 2019. godine, po drugi put, nastupiti na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Bez riječi".

Za pjesmu "Bez riječi" iz benda kažu da je smišljena i napisana na probi u par minuta dok su oni ozbiljno i duboko radili nešto drugo.

"Tako nam je najdraže. Volimo te neočekivane trenutke u stvaranju, kada nas iz mrtvog kuta udari i sva petorica budemo poneseni onim ludim stvaralačkim zanosom." – poručili su dečki iz benda.

„Bez riječi“ je snimana u studiju Željka Nikolina u Osijeku, a na pratećem video broju radio je redatelj Josip Grizbaher i već provjerena ekipa  iz „Cinematic Studio“.

Spot na jedan osebujan način otkriva tajne stihova, minimalistički, a opet s puno emocija i nevjerojatne atmosfere za koju je posebno zaslužna Ana Marija Lendić koja je profesionalno izdržala sate rada na temperaturi ispod nule.

„Početkom ove godine imali smo sjajno iskustvo sa Zagrebačkim festivalom i s  pjesmom „Napokon“ pa smo sad odlučili poslati ovu pjesmu – i lagao bih kad bih rekao da nismo očekivali prolaz. Ova pjesma ima onu neku posebnu zaigranost u strofi i raskoš i dostojanstvo u refrenu. Svaki stih ima svoju skrivenu poruku i najviše volim zamotati temu u nešto što moraš poslušati više puta, možda i pročitati tekst bez glazbe, kako bi shvatio što se krije u svakom stihu.“ – izjavio je Goran Bošković.

Novu pjesmu grupe Fluentes slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/81045002

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »