Novosti

Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ oduševili publiku međimurskim bluesom!

Objavljeno:

Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ oduševili publiku međimurskim bluesom!

U subotu 23.3. na rasprodanom koncertu u kinu Kinoteka, Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“, zagrebačkoj publici predstavili su svoj aktualni studijski album „Mura Mura“!

Publika je uživala u svih 12 pjesama s albuma i puna dva sata nagrađivala glazbenike spontanim aplauzima, želeći im se zahvaliti za svaku odsviranu notu i svaku proživljenu emociju koju su im pružili.

Međimurski blues i Andrejin snažan vokal, uz potporu Rundekove bas gitare, trube Igora Pavlice, Bočićevih bubnjeva, Aninog saksofona, Crnićevog kontrabasa, Manojlovićevih udaraljki te Natašine mandoline i Markove violine, odjekivali su kinom Kinoteka.

Andrejina energičnost i emotivna interpretacija u svakoj pjesmi te sinergija glazbenika raznih generacija i različitih karaktera koji zajedno dišu kao jedno biće, ovaj bend i njihovu glazbu čine još posebnijima.

„Ftičeki“ iza sebe imaju objavljena dva singl; „Dolinom se šetala“ i „Mura Mura“.

Cijeli album „Mura Mura“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/83846862

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »