Novosti

Novi album „Sinovi & kćeri“, grupe BOA II, od danas u prodaji!

Objavljeno:

Novi album „Sinovi & kćeri“, grupe BOA II, od danas u prodaji!

„SINOVI & KĆERI“ je drugi studijski album grupe Boa ll, ujedno prvi s novim autorskim pjesmama. Rad na njemu je počeo neposredno pred početak pandemije pa je funkcioniranje benda postalo neizvedivo. Tu se iskristalizirala činjenica da Luka Banić (gitare/klavijature) i Mladen Puljiz odlično  funkcioniraju kao tandem pa su zajedničkim radom napravili glazbu i aranžmane za većinu  pjesama. Mladen Puljiz napisao je sam sve stihove i glazbu za tri pjesme. Album sadrži 8 pjesama, a od petka 10.03. možete ga kupiti putem Menart webshopa, u Menart multimedijalnoj knjižari i svim boljim CD shopovima.

 Bend je, na albumu, odlučio surađivati sa što većim brojem glazbenika tako da su u ovaj album, svoj talent i trud uložili i Mario Huljev, Preksi, Buč, Alen Križaj, Martina, Sara, Helena, Marko Rabotić, Gojko Tomljanović....

 Tri pjesme su snimljene u Zadru i glazbeni producent je Šaša Miočić, a produkciju ostalih pjesama potpisuje Leo Anđelković Baltazar koji i odsvirao bubnjeve i otpjevao prateće  vokale.

 Posljednje dvije pjesme snimili su kao bend i trenutno se spremaju za live nastupe na kojima će, uz predstavljanje novih pjesama , svirati i neke od najvećih uspješnica BOE prema Puljizovom izboru..

 U bendu su pored Mladena Puljiza i Luke Banića, Elvis Sršen klavijature, Branko Štrbić bas, Frano Putica bubanj te Martina Banić Petrlić i Antea Žure kao prateći vokali.

 Album „Sinovi & Kćeri“ slušajte na streaming servisima:

 https://bfan.link/boa-2-sinovi-i-kceri

 Popis pjesama:

1. Kristalizirani

 1. 2. Zauvijek moja

  3. Sinovi & kćeri

  4. Paraziti

  5. Neizgovorene riječi

  6. Absentia

  7. Lacrima

  8. "kvar"

 

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »