Novosti

Million – „Odlazak“- nova pjesma i zanimljiv video koji su režirali supružnici Diana i Slavko Remenarić.

Objavljeno:

Million – „Odlazak“- nova pjesma i zanimljiv video koji su režirali supružnici Diana i Slavko Remenarić.

Slavko Remenarić, autor projekta Million govori o spotu i novoj pjesmi „Odlazak“:

„Kada komponiram, prvo pišem glazbu, a onda me atmosfera glazbe inspirira za tekst. Ponekad samo na jednu bitnu riječ, ponekad na cijelu priču. Akordi ove pjesme koji zvuče široko, u meni su stvorili sliku širokog neba koje me vuče naprijed. Zašto me vuče? Zato jer odlazim. Zašto odlazim? Jer još uvijek volim. Da li je to ljubav kada se odlazi iz veze dok nije prekasno, kada je sigurno da je ushit postao ravnodušnost, a iza ravnodušnosti ostaju dva stranca koji su se nekad voljeli. Odlazak, da ostane nam san.“

„Odlazak“ je sedmi singl u sklopu projekta Million za koji je glazbu i tekst radio sam Slavko. Pjevač je Ernest Ivković, a Remenarić je odsvirao sve instrumente osim bubnjeva koje je odsvirao Dalibor Marinković. Producent je ponovo Zvonimir Dusper.

Po prvi puta video za pjesmu smo režirali i montirali moja supruga Diana i ja. Kamerman je bio Teo Bekavac, a u spotu, u ulozi para, su Ernest i Ana. Široko nebo iz teksta i glazba koje vuče naprijed su me asocirale na vjetrenjače na brdima iznad grada Paga, a moj tekst Dianu je inspirirao da kadrove eksterijera  snimamo dronom na jedinstvenoj lokaciji bazena Solane Pag. Kadrovi interijera snimani su u obnovljenoj Dianinoj kući iz 15. Stoljeća što je kontrast modernom minimalizmu prostora za koji smo željeli da reflektira minimum emocija para prikazanog u videu. Naš kućni ljubimac - šnaucerica Lotta, bila je cijelo vrijeme prisutna na setu i povremeno djelovala kao da je zabrinuta razvojem situacije između para što smo iskoristili i snimili ju.“ – rekao je Remenarić.

Pjesmu „Odlazak“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/odlazak

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »